Voorpagina

Concept

Veenendaal 2022, asociaal tot op het bot.

Oplichting op de ambachtstraat/parallelweg door aannemer Roelofs

Maandag aangifte wegens zware mishandeling door aannemer Roelofs en de Gemeente Veenendaal

Meer volgt.

Een streepje asfalt van 80cm bij 2 meter, daar doen ze de hele morgen over met 5man met de handen in hun zakken te kijken hoe 5 machines het werk doen. Ongelofelijk.Begrijpt u nu waarom de belastingdruk zo hoog is in dit land. Dit is 100% corruptie. Tja, als je het ziet, dan zie het. Roelofs, is trouwens onverzekerd want ze rijden als gekken. De verzekeraar keert bij schade niet uit want bij schade is het grove schuld .Foto's en video's volgen later. https://www.roelofsgroep.n . Nog meer krankzinnigheid van dat bedrijf. Ze zetten bronbemaling in; 4 meter van slaapkamers vandaan.Dit bedrijf is niet goed bij hun hoofd. Ze weten dondersgoed dat dit gezondheidsschade geeft. Maar ja, aannemers en ambtenaren een giftige cocktail. Dat heeft Veenendaal bewezen. Bizarre dat deze ambtenaren zelf niet in. Veenendaal wonen.

Update 29 oktober 2022. Er gebeuren rare dingen in Veenendaal maar dat mag u niet zien want ze houden het allemaal keurig voor verborgen. Wat is er aan de hand?
Er wordt een torenflat gebouwd in Veenendaal precies voor de flats van de Palmengrift, maar dan gebeurt er iets bijzonders. De gemeente Veenendaal beweert dat U inspraak heeft gehad ( bewoners van de Palmengrift en omgeving) dat het UW wens is om de torenflat hoger te maken dan gepland. U smeekt namelijk om hoogbouw. Dat staat in het AD. https://www.ad.nl/veenendaal/nieuwe-flat-bij-politiebureau-veenendaal-wordt-hoger-na-opmerkingen-uit-de-buurt~a2ab2c2a/

Maar is dat waar? Nee natuurlijk niet, u krijgt geen zonlicht meer ( belangrijk voor vitamine D en levensgeluk) en u moet daarnaast uw parkeerplaatsen delen met bewoners die op 40 tot 50 vierkante meter mogen gaan wonen. Die hebben trouwens geen auto nodig (zegt de gemeente) om de hel die voor u klaar ligt te ontvluchten. Nee want de bus stopt voor de deur. Meer informatie volgt. De redactie van deze site weet met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid wie hier achter zit. Er zijn namelijk hardnekkige geruchten. Vrij recent is een Veenendaals bedrijf verkocht aan een multinational. Voor tientallen miljoenen! Die moeten wat met hun centjes doen. Rendement maken dus! Lees uw geluk, zonlicht, en geld ontnemen door woekerhuren. U hebt het maar te accepteren, En hier doet deze gemeente aan mee. Geloof het of niet maar het is zeker al een keer eerder gebeurd ( en waarschijnlijk veel vaker. U bent voorgelogen!! De redactie kent hun trucje want ze hebben het dus eerder gedaan. Waar? Hoek Parallelweg/Ambachtstraat. Ingenious vastgoed was daar bij betrokken. De redactie is hier getuige van geweest.We zoeken thans uit of dat in dit geval ook is. Dit bedrijf is zo onbeschoft dat het (voor fatsoenlijke mensen )niet voor te stellen is. Maar reken er maar wel op. U bent bedonderd! Er waren geen buurbewoners, het waren waarschijnlijk (oud) ambtenaren die zich voordeden als belanghebbenden. Als je zo Veenendaal moet kapot maken ben je als gemeente ( en ambtenaren) een hele vieze organisatie. Ach ze wonen ook niet in Veenendaal

1 November staat Veenendaal voor de rechter. Na 1 november onthullen we de naam van een ambtenaar die tot 3 keer heeft geprobeerd de rechtszaak te voorkomen met fraudeleuze handelingen. namelijk valsheid in geschrifte! Dan weet u dat, wanneer u een brief ondertekend zie met M. Zogenaamd een foutje, jaja!. De rechter moest er zelfs aan te pas komen en heeft de redactie uitstel gegeven. Anders was het niet eens tot een rechtszaak gekomen. Ambtenaar M heeft dit toegeven in een excuusbrief aan de redactie. Lees dus altijd brieven van de gemeente want ze maken bewust fouten, sturen post niet of veel te laat, vervalsen in officiële brieven naar de rechtbank het object waar bezwaar tegen wordt ingediend. Als ze betrapt komen ze met excuses. Een klacht wordt echter nooit in behandeling genomen. Ambtenaren wanen zich de nieuwe adel. Wij doen waar we zin in hebben, barst maar burger ( zo denken vol met burgerhaat) maar ze vergeten dat de inwoners van Veenendaal hun salaris betaalt. En als ze dat niet snappen; is hier in Veenendaal iets fundamenteel mis. Waanideeën hebben ze op het gemeentehuis. Meer is het niet.

Goed voorbeeld doet goed volgens, zo is het toch aannemer Roelofs?

In het kielzog van corrupte door (nauwelijks te ontkennen want klachten worden niet behandeld, dus het zal wel zo zijn) ambtenaren zoals M !(brief wordt integraal geplaatst maar we wachten eerst de bestuursrechter af, we willen het recht niet beïnvloeden ) denken aannemers zoals Roelofs dat Veenendaal een wingewest is. Als je werkt voor de adel denk je dat je onaantastbaar bent, dan zetten we er nog eent tandje bij. Maar is dat zo Roelofs? Onder het mom van " zakkenvullen nergens over lullen".

Moeders met kinderen let op er loert een groot gevaar op de Ambachtsstraat en Parallelweg!

Moeders met kinderen let op, laat ze niet in de buurt van de Ambachtsstraat komen. Aannemer Roelofs is hier bezig met zeer zwaar materieel en neemt de veiligheid niet in acht. Sterker, boeit ze helemaal niet. Geld is belangrijker en daarvoor mag iedereen ( in deze christelijke gemeente) " letterlijk" kapot voor gereden worden. De gemeente is gewaarschuwd maar ze vinden het wel best. Een mensenleven telt niet bij ambtenaren en bij aannemers al helemaal niet. Ze bouwde ook bunkers voor de Nazi's in wo2 . Wie dat nog niet ziet heeft onder een steen gelegen. Wij zullen de beelden binnenkort plaatsen. Er zijn nu eenmaal bedrijven, vriendjes met ambtenaren die alles maar kunnen maken. Als u aannemersbedrijf Roelofs aan het werk ziet, waar dan ook, draai dan om, en/of loop weg want de machines zijn onverzekerd. De redactie heeft de polisvoorwaarden van hun (overigens verplichte) werkmaterieel verzekering erbij gepakt.. Dit staat er .......

Niet verzekerd is; Schade die ontstaan is door, of verband houdt met het opzettelijk handelen of nalaten of de (al dan niet bewuste) roekeloosheid van een verzekerde persoon of een of meer personen die behoren tot een groep personen waartoe ook een verzekerde persoon behoort, ook ingeval die verzekerde persoon niet zelf zodanig heeft gehandeld of nagelaten. Met roekeloosheid bedoelen wij gedrag dat objectief gezien zo’n grote kans op schade met zich meebrengt dat:

  1. u zich daarvan bewust had moeten zijn
  2. u dit gedrag daarom niet had moeten vertonen

>Daarnaast is er geen dekking als verzekerde in strijd met het recht met opzet iets doet of niet doet waardoor schade ontstaat. De in feite toegebrachte schade is hierbij een te verwachten of normaal gevolg van wat hij doet of niet doet. De uitsluiting geldt als verzekerde zich maatschappelijk ongewenst of crimineel gedraagt. Dat is in ieder geval zo bij gedragingen die een gevaar voor personen of zaken kunnen opleveren daarnaast is er geen aansprakelijkheid voor schade doordat u niet heeft voldaan aan de overheidsvoorschriften ) dit is een interessante want de gemeente is net zo schuldig als Roelofs. Ze weken voor de gemeente dus wat maakt het ambtenaren nu uit of er iemand wordt aangereden. Zullen ze geen nacht minder om slapen.

Saillant detail, de redactie heeft Roelofs, de burgemeester, beheer, de gemeentesecretaris op de hoogte gebracht van de wantoestanden maar het boeit ze allemaal niks. Met enorme vrachtwagens scheuren ze langs zandheuvels waar kinderen spelen. Alles is volgebouwd en een dierenweide gesloopt. Die kinderen moeten ergens spelen. De redactie heeft verzocht om er hekken eromheen te zetten, vergeet het maar........ De redactie heeft verzocht stapvoets te rijden, vergeet het maar. Het zal u kind maar wezen wat wordt aangereden.

Maar......... De rechtbank , om precies te zijn de bestuursrechter,
Heeft de redactie verzocht om naar Utrecht te komen voor verheldering. Dat gaat 1 november gebeuren. Er is hier in het Veenendaals veel mis. En daarom deugt hier niks meer. Van corruptie tot gerommel met vergunningen (heeft ook allang in de pers gestaan, verderop op deze pagina krijgt u meer informatie daarover) en het treiteren van burgers door ambtenaren.

Dat kan u ook gebeuren. De redactie kent een voorbeeld waarbij een inwoner zijn schuur moest afbreken. De ambtenaren kenden zelf de regels niet. De redactie kende de regels wel en heeft daarop een brief geschreven, maar in plaats van toegeven en de mensen met rust te laten gingen ze verder met treiteren. Gevolg, de schuur staat er nog maar het gezin ligt uit elkaar en de woning is uiteindelijk verkocht. Dat is christelijk Veenendaal. Hier telt de menselijke maat niet. Hier telt alleen geld en burgerhaat want ze verbeelden zich heel wat op het gemeentehuis!

Zo erg zelfs dat ze fraude normaal zijn vinden. Zo is er op de hoek van de Ambachtstraat/Parallelweg een gruwelijk appartementencomplex verschenen ( op de plaats van de dierenweide). Een actieve participatieomissie vocht voor het behoud van de dierenweide (althans voor een klein stukje). Maar daar had Wethouder Den Hollander, de ambtenaren, Ingenious en de fysiotherapeut die het pand daar nu huurt wel een oplossing voor. De participatieomissie werd misleid. De informatieavond over dat monsterlijke gebouw werd niet aangekondigd zodat buurtbewoners geen kennis konden nemen van de gruwelijke plannen die ze samen hadden gesmeed. Echter, de redactie werd op het laatste moment getipt en is die avond wel naar de informatieavond gegaan.

Het was er druk. Echter geen enkele buurtbewoner dus belanghebbende was er. De Fysiotherapeut die thans huurt stond er, Vastgoed ontwikkelaar Ingenious stond er, ambtenaren stonden erbij maar achteraf in het kleine zaaltje stond ook een hele onbekende groep mensen. De redactie stapte op de mensen af en vroeg" Wat vindt u van dit gebouw"? Een mevrouw zei, "niets maar mijn man is oud-ambtenaar en de gemeente heeft ons gevraagd een goed woordje voor het gebouw te doen". Enkele weken later juichtte de gemeente dat het pand goed was ontvangen??? Alsof ze er zelf belang bij hadden, of toch wel? Laat op uw inwerken dat een inwoner van Veenendaal een schuur moest afbreken van treiter-ambtenaren (stukken in handen van de redactie) terwijl ze zelf corrupt zijn. Of hoe wilt u dit anders noemen. Afbreken dat monster en de dierenweide terug lijkt de redactie het enige logische gevolg van deze fraude. Blijf deze website volgen want dit muisje gaat nog een staartje krijgen. Ook heeft een ambtenaar bij de Raad van State gelogen.Hiervan is de redactie getuige van geweest. De redactie verzoekt de burgemeester al jaren om met Bing (Buro integriteit Nederlandse gemeenten) te mogen spreken en documenten te overhandigen, zelfs op eigen kosten. Maar dat wil Kats niet. Waarom niet toch niet? De redactie is zo benieuwd. Proest! Wat is hier aan de hand? Dat is een terechte vraag. Buro Bing komt erachter voor een inwoner van Veenendaal blijft het deksel op de beerput. Tot nu.

-------------------------------------------------------------------------------------------

Vertrouwen is goed, controle is beter! U wordt bedonderd waar u bijstaat. Kijktip, lees het boek Animal farm of kijk de onderstaande film. En u weet alles. De gemeente Veenendaal heeft een integriteitsprobleem. Dat geldt voor de burgemeester, ambtenaren en ook diverse raadsleden die met aannemers in bed liggen. En dat zal waarschijnlijk niet zonder steekpenningen gaan (bewijzen kunnen we het nog niet, maar het ligt er zo dik bovenop dat ontkennen ook nauwelijks zijn heeft). Een aantal andere fraudezaken zijn wel al onder de bestuursrechter bij de Rechtbank Utrecht. Het gaat om gigantische bedragen, Veenendaal is vol gebouwd en het gaat maar door. Logisch want het gaat de ambtenaren en raadsleden voor de wind. Daarom moet er een integriteits-onderzoek door het gespecialiseerde Buro Bing komen. De redactie betaalt zelfs. Het kost de inwoner van Veenendaal dus niets.

Maar dat weigert burgemeester Kats. Wat heb je te verbergen knul?
De vraag stellen is hem beantwoorden, verregaande incompetentie van de burgemeester of wellicht toch iets duisters. We weten het niet! Maar gooi de ramen open vent! De redactie betaalt wat let je? Een integere burgemeester had de telefoon al gepakt om Bing te bellen met de opdracht

" doorlichten die hap!"

Maar dat doet hij niet. Waarom niet? Dat vinden wij niet vreemd, dat vinden wij bijzonder. Maar de redactie begrijpt heel goed waar de schoen van de burgemeester wringt! Kijk maar eens naar de raadvergaderingen, dat kan tegenwoordig online. Deze man heeft geen gezag en wordt compleet in maling genomen door de diverse raadsleden met name door Pottjewijd. Uiterst genant om te zien. Deze raadsvergaderingen gaan we ook op deze website publiceren. Dan kunt U eindelijk tussen de tranen door eens lachen. Opdonderen met die criminelen in het gemeentehuis.

De wereldberoemde Volendamse formatie heeft hier een passend liedje over gemaakt. Het is over. De redactie erkend het gezag van ambtenaren niet meer. Niet omdat de redactie een anarchist is. De redactie erkent geen corrupte ambtenaren. Zeker niet als ze zich niet (op kosten van de redactie) willen onderwerpen aan een zelf-assesment. Dan weet je genoeg. Integriteit = 0. Maar laten we eerlijk zijn, Veenendaal is zo hard gegroeid, het gaat om vele honderden miljoenen. Dan wordt het wel verleidelijk om met projectontwikkelaars om de tafel te zitten. Wie appelen vaart, appelen eet. Zeker gezien het feit dat de meeste ambtenaren niet eens in Veenendaal wonen. Wat kan het hun schelen dat Veenendaal de vernieling in wordt geholpen. De gemeente secretaris ( kennelijk een enorm talent kennelijk) is al gevlucht naar een mindere functie in Nijmegen. Ze kreeg ruim boven haar schaal betaald, zover de redactie weet is dat alleen in Apeldoorn ook gebeurd. En dat dorp ligt ook op z'n gat door alle corruptie. Met name grondspeculatie. Precies zoals in Veenendaal. Dat zou allemaal in uw belang gebeuren! Oja, waarom wordt er dan zoveel gelogen? Mag toch niet van de kerk (alsof priesters en dominees u wel de waarheid vertellen, maar dat is een andere discussie). In ieder geval bewijzen van corruptie en machtsmisbruik zijn in overvloed in handen van de redactie. .

Nieuws 15 juli 2022!

15 juli j.l. heeft de bestuursrechter de zaak die de redactie heeft aangebracht officieel in behandeling genomen en we zijn op de hoogte gebracht van de vorderingen. Die zijn tot nu toe hemelschreiend (of lachwekkend, net hoe je het ziet) de rechtbank blijft Veenendaal dus verder onderzoeken en de redactie wordt op de hoogte gehouden van de vorderingen. Het lijkt erop dat de rechtbank ook wat op het spoor is. Valt het u trouwens op hoeveel rechtszaken Veenendaal al verloren heeft de afgelopen jaren. Toeval? De kosten kunnen de inwoners van Veenendaal ophoesten. De energie en voedselprijzen gaat door het dak maar de varkens in het gemeentehuis vreten maar door met hun vrinden. Komt bekend voor toch?

Het lijkt er overigens nog wel op dat de instituties van de rechtspraak nog werken.

De gemeente Veenendaal verweert zich niet bij de bestuursrechter, althans, als we daar een verweer in moeten zien. Compleet lachwekkend. Maar ja, wat moet je zeggen als je de boel bedonderd hebt. Ze houden niet voor niets zo het deksel op de beerput. Ja een beerput, kennelijk konden ze in dit christelijke dorp te lang hun eigen gang maar gaan. Kennelijk accepteert een inwoner van Veenendaal al decennia (misschien al wel eeuwen) alles maar. Dan kan je zonnekoningengedrag verwachten. Gelukkig heeft de redactie zijn eigen stempas in verzekerde bewaring genomen (zijn stem dus niet weggepist) en voelt zich dus vrij om deze wantoestanden aan te pakken.

De gemeente gaat echter gewoon door met hun plannen en dus kunt u binnenkort een kort geding van de redactie verwachten tegen Veenendaal en een aannemer die binnenkort ook uit de ruif wil mee vreten op de Ambachtsstraat, je ziet al aan hun correspondentie dat het een asociaal bedrijf is. Hier later meer over want ook hier zit een interessant aspect aan. Heel bijzonder zelfs. Daar komen we op terug in geval het tot een kort geding komt. Tot die tijd kunt u wellicht binnenkort de capriolen van dit soort bedrijven live volgen op You

Daarnaast zal de redactie alle namen van bedrijven bloot geven die fraude hebben gepleegd en onnodig overlast hebben veroorzaakt. De rechtbank Utrecht kent ze al. Ze zijn al genoemd. Dan zullen we ook brieven van Veenendaalse treiterambtenaren integraal plaatsen. Deze psychopaten (hoe moet je ze anders noemen? Een gemotiveerde ambtenaar? Dat zijn ze alleen als ze met aannemers praten! Feit! Ze waren hard op weg een inwoner van Veenendaal helemaal kapot te maken met regeltjes ( en dwangbevelen) die ze zelf verzonnen. Wat trouwens voor een groot deel gelukt is. Het gezin ligt uit elkaar, ja dat is ook christelijk Veenendaal waar de menselijk maat niet geldt.

We pakken het alleen goed aan aan, eerst willen we antwoord van de rechter. Dan is het officieel. Maar hoe dan ook, deze stukken komen online. Samen de uitspraak van de bestuursrechter en eventueel de rechter in kort geding. Wat worden ambtenaren gehaat in Veenendaal, behalve bij aannemers en project ontwikkelaars, dan zijn het vrienden met bedrijven die zich gigantisch hebben verrijkt ten koste van de burger. En dat gaan we terug draaien waarna de daders kunnen schoffelen en de bijstand in kunnen. Op fraudeurs zit niemand te wachten. Tja, snel geld lonkt. Maar de waarheid achterhaalt deze toch wel. En dat gebeurt hier allemaal in christelijk Veenendaal. Op uw kosten en denkt u maar niet dat er snel wat veranderd want de belangen zijn te groot. En dat wordt ook gelijk hun ondergang. De minister van binnenlandse zaken moet zo snel mogelijk een interimbestuur installeren. Zo kan het niet verder.

Inwoners van Veenendaal, deze gemeente is een criminele organisatie en Veenendaal dient doorgelicht te worden door bureau Integriteit Nederlandse Gemeenten, maar dat houdt Kats tegen. Maar dat is logisch toen hij zich van de SGP afwendde kon je dat al zien aankomen. Als je je van God afkeert - ben je nergens meer bang voor - en denk je alleen nog maar aan jezelf. Je ziet het onder je ogen gebeuren. Trouwens, ambtenaren vervalsen stukken. Dat is me nog al geen aantijging toch? De ambtenaar in kwestie heeft zijn excuses daarvoor aangeboden. Staat zwart op wit. Mocht de pers dit willen zien, dan zijn ze welkom. De redactie gaat even met het hoofd op de tafel bonzen over zoveel onbenul.

Vanaf 0.31. Gewoon een filmpje van de NOS kijk maar. Dus misschien ziet de redactie het fout en mag de redactie wel met buro BING praten. Maar ziet u het gebeuren? Proest!
-------------------------

Het is inmiddels overal bekend dat de burgers van Veenendaal zuchten onder de Terreur van de Gemeente Veenendaal en een aantal bedrijven die iedere weer boven komen drijven en alle opdrachten krijgen. Deze bedrijven kunnen kennelijk alles maken zonder vergunningen en hoeven ook niks af te maken. Zo is de Kerkewijk nog steeds niet af en ligt er een gevaarlijke drempel zonder wegmarkering. Verschillende mensen hebben dit bij de gemeente aangegeven. Maar de gemeente beweert doodleuk tegen 1 van de klagers dat mevrouw de eerste was.

Of wat dacht u van deze, inspraakavonden worden niet gecommuniceerd en oud-ambtenaren wordt gevraagd of ze als “zogenaamde belanghebbenden” een enthousiast oordeel te geven. Hier is de redactie getuigen van geweest en kent de mensen die hier achter zitten persoonlijk. Dus het is makkelijk te achterhalen. Geen discussie over mogelijk. Dit is thans onder de bestuursrechter, en nog veel meer van al dat fraais waaronder machtsmisbruik door ambtenaren tegen burgers, liegen van ambtenaren bij De Raad van State. Ach waar hebben we het over zelfs buurgemeente Rhenen kots Veenendaal uit en wil niet meer met ze samenwerken. Bron Rijnpost

Citaat uit het artikel uit de Rijnpost van 16- april j.l.
>Er is een lichtpuntje, de PVDA in Veenendaal constateert ook dat er niet veel deugt in Veenendaal. We verwijzen u naar dit artikel in de Rijnpost

Het is schokkend om te lezen. Hans van de Braak wilde een aantal vragen in eerste instantie stellen aan de wethouder tijdens de raadscommissie. Maar voorzitter Willem van Braak vond dit niet passen in deze vergadering. Tja zo werkt dat in Veenendaal.

Citaat uit het artikel uit de Rijnpost van 16- april j.l.
"Ik worstel even met het feit dat ik heel veel vragen heb. De gemeenteraad heeft in grote meerderheid besloten om vergunningen niet alleen digitaal, maar ook in de lokale krant aan te kondigen. Tot onze teleurstelling worden er nog steeds vergunningen verstrekt die niet digitaal noch in de lokale krant komen. Waardoor ondernemers en inwoners niet tijdig bezwaren of zienswijzen kunnen indienen. U lapt de aanteken-termijnen en de handhaving aan de laars!’’, geeft Hans van de Braak aan".

Daarnaast geeft de PvdA aan dat bij bouwterreinen niet alle vergunningen in orde zijn. ,,In het Franse Gat zijn werkzaamheden aan het einde van de Doctor Colijnstraat en bewoners melden dat niet voor alles een vergunning is. Ik ben gaan kijken en op dat moment kwam iemand vertellen dat er weer een vergunning binnen was. Wel constateerde ik dat vervolgens een weg zomaar was afgesloten. En daar was ook weer geen toestemming voor te vinden. Opmerkelijk vonden we verder dat de afdeling handhaving in bepaalde cases dat ze de situatie niet wenselijk vindt, maar handhaaft vervolgens niet. Hoeveel overtredingen van een vergunning moeten worden gedaan, voordat er echt gehandhaafd wordt en prevaleren andere belangen?’’, wil fractievoorzitter Hans van de Braak van de PvdA nu weten

Buro Bing
De redactie kent ook zat voorbeelden. U kunt dit forum gebruiken om te melden wat er bij u allemaal net deugt want deze gemeente is corrupt. Dat is geen fabel, dat is jammer genoeg een feit. En de bewijzen stapelen zich op. Het is uiterst noodzakelijk dat Veenendaal wordt doorgelicht door Buro Bing. BING is een toonaangevend bureau dat onderzoek verricht en training en advies verzorgt rondom integ­riteit en omgangsvormen.
Integriteit bestaat in Veenendaal niet, corruptie en nepotisme wel.

Voorbeeld van zo'n bedrijf. Hierop gaan we wederom een WOB verzoek doen.

Overal wordt gebouwd in Veenendaal terwijl veel mensen thuis moeten werken. Aannemers zoals als Van de Heuvel hebben daar lak aan. Zij komen met opvallend grote machines de wijken in, (kantoorpanden worden immers niet meer gebouwd) dus we gaan de mensen die thuis moeten werken, ziek zijn, moeten studeren gewoon maar lastig lastig vallen uit winstbejag. Zonder enige communicatie. Wij zijn hier de baas... en wij doen wat wij willen.

  • Moet u werken? Jammer voor u!
  • Moet u slapen omdat u nachtdienst heeft gehad? Jammer voor u!
  • Bent u ziek? Jammer voor u!
  • Bent u aan het thuiswerken? Jammer voor u!
  • Moeten u of uw kinderen studeren? Jammer voor u!
  • Bent u aan huis gekluisterd? Jammer voor u!
  • Heeft u een dierbare verloren? Jammer voor u!
Wij hebben een vergunning dus wij doen waar we zin in hebben. Oja, is deze correct afgegeven of gekocht of verkregen door nepotisme. Dat staat hier in Veenendaal al heel lang te discussie. Ook bj raadsleden. Daarom zou het goed zijn als de PVDA een onderzoek van Bing zou eisen in de gemeenteraad. Ook naar de aanstaande wethouders. We zullen hier het raadlid over berichten.

De redactie durft ondertussen gerust Van de Heuvel een asociaal bedrijf te noemen. Dat is deze gemeente trouwens ook, meer dan asociaal zelfs. Daar komt nog genoeg van bovendrijven de komende tijd. Meer informatie volgt. Maar het nteresseert niemand wat (aanemers en gemeente) zolang het maar geld oplevert. Waterleiding bedrijf Vitens, daar werken ze nu voor is ook geïnformeerd. en inmiddels is een reactie van Vittens binnen, de redactie wordt van het kastje naar de muur gestuurd. Ok, zijn we gewend, dan gaan we de muur maar proberen. Niemand schiet er wat mee op, levert alleen verliezers. Maar het geld van Van de Heuvel is binnen. Goed gedaan joh, zo dachten aannemers ook in wo2 toen ze bunkers voor de nazi's bouwde. Hier op Wikipedia kunt u lezen wat bunkerbouwers precies waren en wat ze deden en feitelijk nooit echt zijn gestraft. U kunt ook het woord "bunkerbouwer" bij Google intikken. Er staat genoeg over.

--------------

Er zijn op dit moment gemeenteraadsverkiezingen aan de gang. Hierbij oefenen wij via een “stempas” (privilege, geen recht!) het ons toebedeelde recht om te stemmen uit. We zijn door de STAAT over de procedure ingelicht. We hebben een overzicht gekregen van de politieke partijen waar we op kunnen stemmen. Politieke partijen bestaan uit politici die in de gemeenteraden 4 jaar lang namens ons zullen spreken. Voordat ze dat doen, leggen ze een zuiveringseed af. Alles wat ze de kiesgerechtigden hebben beloofd om in de gemeenteraad te komen, wordt afgezworen.

Politieke partijen zijn sekten. Politici zijn sekteleiders. De doctrines zijn sektarisch en occult. Partijleden zijn sekteleden. Kiezers die hun stem en hun mening aan de sekte doneren zijn sektarische sympathisanten. Met het uitbrengen van hun stem, is hun mening geëlimineerd en zijn ze collectief monddood gemaakt. De sekteleiders en -leden nemen de honneurs waar.

Kiesgerechtigden die niet hebben gestemd en hun stempas in verzekerde bewaring hebben gesteld, zijn als enige nog wél gerechtigd te spreken en hun mening te geven.

Stem op Niemand en kies voor jezelf!
Je stem uitbrengen is een farce en draagt bij tot het voortduren van deze wantoestand. Bovendien schakel je jezelf uit. Meepraten nadat je je stem hebt uitgebracht is ronduit onfatsoenlijk, zelfs als de sekte die zegt je te representeren je direct al verraadt.

Update 17 april 2022
Dit geloof je niet niet. Bestuur Veenendaal gaat met nagenoeg de zelfde partijen door, zelfs Lochtenberg kan door. Bedankt voor het stemmen, dikke doe kiezer. Tot over 4 jaar. Tegen die tijd trapt u er wel weer in. Inmiddels bent u dan wel failliet van het aardgas af ( u kunt nog altijd een dikke trui aantrekken toch? En staan de windmolens in uw achtertuin. Swiep Swiep, 24 uur per dag en op mooie zonnige dagen kunt u genieten van de slagschaduw. U heeft het goed gedaan burgers van Veenendaal door op deze partijen te gaan om te stemmen. Gefeliciteerd ermee!

--------------

Als het niet rijmt hoef jij het niet te weten. Maar in Veenendaal werkt het nog iets anders. Jij krijgt niks te weten want wij doen waar wij zin in hebben. Zelfs gemeenteberichten zijn onvindbaar. De redactie vraagt al jaren om een integriteitsonderzoek door Buro Bing n.a.v. zaken die de burger zullen schokken. Thans onder de rechter. Gaan de nieuwe raadsleden dat doen denkt u. Ik help u uit de droom, NJET. Ze gaan hun - pas verworven - baantje niet in gevaar brengen. Maar we zullen het de nieuwe raadsleden vragen. Dan weet u ook gelijk op wie u uw stem hebt uitgebracht en wat u kan de komende 4 jaar kunt verwachten. Waarschijnlijk niets. We gaan het zien! Voorlopig loopt er een rechtszaak tegen de gemeente Veenendaal wat de redactie is er getuigen van geweest dat er bij grondverkoop en aanbouw van een appartementencomplex de burger ronduit werd bedonderd door ambtenaren en andere belanghebbenden zoals bouwbedrijven, MKB-ers enz.

Het was bijna onvindbaar ( GEMEENTEBERICHTEN ZIJN NAUWELIJKS TE VINDEN) dat er een inspraakavond werd gehouden. Daar kwam de redactie (bij toeval) achter en is daar geweest. Daar waren allemaal onbekenden, dus mensen die geen belanghebbende waren. De redactie is daarop gaan vragen, " wat vindt u van dit gebouw?". De mevrouw antwoordde " niks maar mijn man is oud ambtenaar en ze hebben ons gevraagd een goed woordje voor het gebouw te doen. Daar zijn getuigen van die de redactie kent o.a. gemeenteambtenaren. Een paar weken later kwam er een schrijven ( toen wel) door de Gemeente dat het gebouw goed was ontvangen. Ambtenaren zijn op de hoogte gebracht van deze praktijken. Maar de beerput blijft gesloten tot de dag van vandaag. De redactie vraagt al 5 jaar aan gemeente om een onderzoek door BURO Bing naar deze fraude waar een select groepje zich kennelijk mag verrijken. Er worden schandalige huurprijzen gevraagd. Verzinnen wij niet, staat gewoon regelmatig op Funda. De actieve participatiecommissie was vandaag dag 1 al mordicus tegen. Geen antwoord.

De redactie is bereid dit onder ede te verklaren, Bovendien zijn er meer getuigen geweest van deze oplichting. Die kent de redactie ook dus we vragen de rechter hen ook te laten getuigen. Buro BING zal met een enkel gesprek met de redactie waarschijnlijk direct een onderzoek willen starten. Maar dat moet via de gemeente. En dat is nu weer net het probleem. Dat doen ze niet. Weet waar u op gestemd heeft. We zijn benieuwd of de nieuwe gemeenteraadsleden ook het deksel op de beerput houden. We vrezen het ergste. Als die mevrouw niet zo loslippig was geweest waren we er nooit achter gekomen.

Wat gebeurt er met een burger als een schuur niet volgens de regels is gebouwd? Afbreken met dwangsommen op de koop toe.

Begint democratie niet bij een goed geïnformeerde burger? Helaas niet in Veenendaal.

Daar denken ze in Veenendaal anders over.
Burgemeester, Klik eens het onderstaande artikel van het AD eens aan, toch geen aureooltje voor ambtenaren, Zijn gewoon ronduit rot (niet allemaal gelukkig maar wel veel van degene die met aannemers " mogen " praten). Tja, tegen zoveel geld kan een ambtenaartje niet op. Dus ze zoeken compensatie. Graag onderzoek door Buro BING, waarom toch niet? U hebt toch niks te verbergen burgemeester? Toch?? De redactie betaalt het intake tot onderzoek, dit kost de burger dus niets. Geen enkele cent!

Nee? Echt niet burgemeester, het kost niks

Als u dit niet toestaat bent u volgens de redactie een waardeloze burgemeester. Waarvan Akte! Een volgende burgemeester moet dan orde op zaken stellen alsof een volgende burgemeester zijn handen aan deze corruptie wil branden

De genoemde ambtenaren hier in het Veenendaalse denken te kunnen optreden als ondernemers met grond? Alsof het hun eigendom is. Het is lachwekkend maar het is waar. Grond wordt via handjeklap gegund aan vriendjes. Vandaar onderzoek dat we onderzoek door de rechercheurs van Buro Bing eisen. Deze kunnen mega huuropbrengsten genereren. Ten koste van mensen die geen hypotheek kunnen krijgen.

Maar deze ambtenaren zijn geen ondernemers! Het zijn mensen die regels maken, ze uitvoeren en zich gedragen als kooplieden. Denken die ambtenaren dat echt dat dit allemaal maar kan? Is de burger gek? De redactie gaat niet over 1 nacht ijs en dat kunnen we bewijzen.

Dat soort ambtenaren zijn sukkels die erin gaan bij het groot kapitaal al worden ze (zogenaamd) wel serieus genomen door een aantal bedrijven (die de redactie kent). Logisch als ze zo'n idioot/ambtenaar tegenkomen zullen ze dat uitnutten! Dat is kapitalisme! Wie appelen vaart........ en de ambtenaar is blij met het klokhuis. Maar dat snappen ze niet! En straks strafrecht op de koop toe.

Wat zijn ze trots dat ze een fles wijn van € 127,- in de horeca mogen zuipen van een aannemer. U doet echt niets verkeerd hoor ambtenaar, u doet gewoon uw plicht. De aannemer lacht zich kapot, die heeft 2,5 ton binnen. Mensen achter de bar praten wel eens als hun dingen opvallen en zo hoor je nog eens wat.

Nepotisme? Was het maar waar. Het is veel erger. 100% corruptie. Ook - en dat is mogelijk nog veel ernstiger - wordt er geen 1,5 meter op dat soort bouwplaatsen (verkocht door de gemeente) gehandhaafd. We zeggen het maar; een ander wordt ervoor bekeurd. Schaamt u zich niet burgemeester? Terwijl de horeca hierdoor in lockdown moet en er gesproken wordt over verplichte vaccinaties. Wij ontvangen graag van u een reactie op ons bezwaarschrift. Dan kunnen we naar de rechter, of Buro BING. Het maakt de redactie niet uit. U bent al een hele tijd in gebreke burgemeester en nu moet ons nu betalen, u helaas niet maar de burger van Veenendaal. Zo heeft de wetgever het immers geregeld.
https://www.ad.nl/utrecht/ambtenaar-uit-culemborg-aangehouden-op-verdenking-van-oplichting-omkoping-en-witwassen~a7cf62ac
Een jurist legt helder uit wat hier aan de hand is.
De redactie

Verplichte vaccinatie

Wilt u een verplichte vaccinatie riskeren omdat de gemeente een stukje grond verkoopt en onverantwoordelijk is? Of erger, u, uw naasten, uw buren uw vrienden ziek worden? Uw kinderen niet meer naar school kunnen? Daar past de redactie voor. En zelfs als u gevaccineerd bent kunt u Corona krijgen. Minder heftig, maar als uw lichaam bijvoorbeeld al vecht tegen een ontsteking ( u hoeft niet eens te weten dat u die heeft ) kan Corona fataal zijn! Daar zijn al talloze voorbeelden van. Bijvoorbeeld met een ontsteking in uw mond. Blijf deze website volgen en er zullen ook video's worden geplaatst op deze website. Wie is hier juridisch verantwoordelijk voor als buurtbewoners hierdoor ernstig ziek worden, hun ouders of kinderen kunnen besmetten? In quarantaine moeten? Wie gaat dat betalen. De volksgezondheid loopt ernstig risico. De redactie overweegt dan ook strafaangifte tegen burgemeester Kats. De regels gelden voor iedereen burgemeester Kats. Zelfs als de grond is verkocht door de gemeente.

Wie het vertrouwen beschaamt, kan niet langer met autoriteit optreden.

test1 Test2

De redactie vraagt zich af in welk krankzinnigengesticht we terecht zijn gekomen. Laten we er, tenminste voor nu, maar om lachen ! Voorlopig. Tot de rechter uitspraak doet. De gemeente speelt stommetje. Best dat kan de redactie ook! De procedure loopt inmiddels. Tot die tijd leven we kennelijk in......... Het Veense Waldolala. Waar alles kan en alles mag.
Zolang het maar geld oplevert.

De VVD Blaaskaak

Proest het is niet allemaal kommer en kwel in Veenendaal. Soms kan je je ook stuk lachen! Zie je hem lopen! VVD lijstrekkertje Lochtenberg. Hij durft niet eens in de camera te kijken. Wat heb je te verbergen knul? Kijk in de camera dan kan iedereen notie nemen van wie je bent.
Niks? Dan rest alleen onderzoek door Buro BING!! Daar vraagt de redactie al 5 jaar om
voor de burgers van Veenendaal.
De redactie betaalt zelfs. Waarom mag er geen onderzoek komen? Is Veenendaal corrupt?

Terug naar Lochtenberg beste mensen, daar heeft het ventje" de VVD blaaskaak " (gaat de redactie maar vanuit) over nagedacht.
Of Hans van Mierlo nageaapt??? Pure plagiaat! De redactie denk het laatste. Bruto € 8.84,34 euro pakt dat mannetje elke maand. Uw geld! Los van onkostenvergoeding. En dat vindt de redactie " pathetisch ". Hoe kunnen die wanstaltige schoenen (waarom hebben dat soort types altijd van dat soort schoenen, je ziet het ook bij Hugo de Jonge. Hele land lacht hem uit), Maar hoe kunnen die lui zoveel geld verdienen? Of ligt het juist aan die schoenen? Je moet ergens de schuld aan geven.

Zijn dit soort mensen schoften? Nee, maar we geven ze de kans om ons, burgers van Veenendaal te beroven. Het ligt aan ons burgers. We zijn knettergek.

U kunt het stoppen!!


Foto is beschermd met auteursrecht dus wilt u lachen,
klik hier door naar de Rijnpost.

Maar kijk zeker het filmpje van 15 februari 1967. Van Mierlo was een vent en keek in de camera. En kijk dan nog eens naar Lochtenberg! Hij durft u niet eens rechtstreeks aan te kijken. Maar wil welk uw stem. Ja voor 9 mille per maand.Dan weet je waar je het voor doet.
Wat heeft Lochtenberg gepresteerd voor dat enorme geld op zijn bankrekening? Dus bijna` € 9000,- bruto in de maand. Waar moet u van leven?
Stem VVD, Lochtenberg adviseert het u met klem! Wij van WC eend.

Zijn vader in het vastgoed en raadslid voor de partij lokaal Veenendaal. Tel uit uw winst. Wat kan er mis gaan in Coronatijd waar bedrijven aan het infuus liggen
Zij lopen lekker door de Albert Hein. En u?

Wegwezen met zo'n nonvaleur! Of gooi uw stem weg. De redactie is nergens meer verbaasd over. Stop deze waanzin! Hoe is de integriteit van de gemeente Veenendaal geregeld. Daar heeft de redactie een wob verzoek over doen uitgaan. Uiteraard geen reactie. Helaas kunnen ze dit negeren wat er staan geen boetes op. Anders dan bovenstaande. Uw belastinggeld wordt straks aan de redactie overgemaakt. Is een verplichting bij te laat antwoorden. Ach ze hebben hier in Veenendaal toch geld zat. Maar daar hebben we een goede bestemming voor. Een dierenweide. Die gestolen is door deze gemeente. Want uiteindelijk had de participatie-comissie geen stem. Dat gaan we nog eens zien! Blijf deze website volgen. Want binnenkort komt de redactie met overweldigend nieuws waaruit blijkt dat deze gemeente corrupt is. Geen ontkennen aan. En ze weten dat op het gemeentehuis ook! De redactie heeft het ze namelijk zelf verteld. Er volgde een hele diepe zucht van de ambtenaar in kwestie. Maar niks mee gedaan! Dus medeplichtig. Nu spelen ze stommetje. Maar dat kost geld tegenwoordig, Uw geld wel te verstaan. Daarnaast zal er aangifte worden gedaan. Dus nog eens een keer strafrecht op de koop toe. Wie had dat gedacht in een fatsoenlijke christelijke gemeente? Wat de redactie binnenkort in een rechtszaak tegen de gemeente gaat bekend maken is mogelijk ook van belang voor u.
We begrijpen u ongeduld maar we kunnen dit om strategische redenen nog niet bekend maken. Eerst wachten we op antwoord.

Het schandaal! Terreur door ambtenaren.

1 jaar lang heeft een ambtenaar een gezin geterroriseerd met valse beweringen om maar niet zijn ongelijk hoeven toe te geven (alweer). Of is het onveilig in Veenendaal voor een ambtenaar een fout toe te geven? Wanbestuur, die ambtenaar in kwestie treitert toch niet voor niks? Zou je denken! Dat kwam ons laatst ter oren. Is het bestuur van Veenendaal te ver van de werkelijkheid afgedreven? Een ambtenaar is ook maar werknemer en staat in een gezagsverhouding.

Zelfs een advocaat kwam er nauwelijks doorheen. " Moeilijke gemeente" zei hij. Wat voor volk zijn Veenendaalse ambtenaren. De mevrouw in kwestie (uiterst beschaafd) zei " als ik hem zie sla ik hem een blauw oog". Dat begin je je toch werkelijk af te vragen waar zijn de raadsleden? Of worden die betaald om " ziende blind" te zijn? Is in deze gemeente de integriteit nog geborgd?? Het talent, de gemeente secretaris die meer dan haar schaal betaald kreeg. Waarom? Dat is nooit duidelijk geworden maar is kennelijk al "gevlucht" naar een mindere functie in Nijmegen! Zal niet voor niets zijn. Hier moet onderzoek naar komen. Dat de gemeenteraad dit gepikt heeft is onbegrijpelijk. Zeker in Coronatijd waarin de gemeente velen taken extra hebben gekregen bij het uitvoeren en dus weten welke ondernemers op omvallen staan is integriteit het allerbelangrijkste. En daar twijfelt de redactie aan! De rechter zal het oordeel (moeten/gaan) vellen.

Geachte mevrouw S. (Tineke) Bette-van de Nadort (fractievoorzitter Christen Unie en grootste partij). Wordt het geen tijd om voor een onderzoek door BURO BING? Zeker ook naar aanleiding wat er is gebeurd rond de Nasser Moskee. Een nieuwe moskee is altijd controversieel, kerk trouwens ook, (dat kan niemand ontkennen, zeker in een tijd van woningnood en Nassar had immers al een Moskee! Niet onbelangrijk!) maar hoe de gemeente met deze mensen is omgegaan is met geen pen te beschrijven. Ga uw excuses aan het moskeebestuur aanbieden als fractievoorzitter van de grootse partij. En vraag om onderzoek van Buro BING. Laat zien dat u volksvertegenwoordiger bent. De redactie heeft dit allemaal gevolgd en kent ook alle leugens. Tenminste een hoop, hier moet een rechter over beslissen. Dit kan je als moskee bestuur niet over je kant laten gaan. Dan vindt het bestuur de redactie van deze site aan hun kant. Want ook de redactie zal een rechtszaak tegen deze gemeente starten. Gezamenljk mag ook als het bestuur dat wil.

Dit college kan niet anders meer dan de eer aan zichzelf houden en dat houdt in: Opstappen en een strafrechtelijk onderzoek starten. Dus als gemeenteraad NU angifte doen. Of Buro Bing. De uitkomst zal het zelfde zijn. Anders gaat de redactie door het stof en zal zijn excuses aanbieden. De redactie betaalt het vooronderzoek. In tegenstelling tot de nonvaleurs die wel geld kosten en zich verschuilen in het verborgene. Alsof niemand het niet ziet, kom nou! Dat zijn ze hier in de gemeente Veenendaal in al hun arrogantie gaan geloven, zo lijkt het.

Gooi het raam open. Zoniet, waarom dan niet? Simpele vraag toch? Kom op Veenendaal, laat zien waar je voor staat! Of is er wat aan de hand? Wat denkt u? U mag kiezen? Deze gemeente door laten gaan op deze manier of een objectief onderzoek wat indien nodig door de redactie wordt betaald? U mag het zeggen burgers van Veeendaa! Let op u Saeck voor u weer iemand of partij uw stem geeft.

----

In Veenendaal wordt overal gebouwd. Dat geeft overlast en is soms ziekmakend, met name als er iemand in uw gezin ziek is, u kleine kinderen heeft, u of uw kinderen moeten studeren om een plekje te verwerven in de maatschappij, u nachtdienst heeft, u verplicht thuis moet werken of nog erger u rouwt. Dat hoort allemaal bij het leven. Maar houdt de gemeente Veenendaal hier rekening mee? Of voeren de ambtenaren hun eigen zin consequent door zonder naar links of rechts te kijken. Tunnelvisie dus. De redactie wil graag in kaart brengen of de gemeente adequaat reageert op uw klacht. Daarnaast bereiken ons steeds meer berichten dat de gemeente Veenendaal bij bouwprojecten de burger onvoldoende informeert en dat er daardoor regelmatig handjeklap wordt gedaan bij de verkoop van grond. Dit is ernstige fraude. De redactie is in het bezit van enkele van dit soort zaken waarbij architectenbureaus, ambtenaren, bouwbedrijven en potentiële huurders (in dit geval moest de gemeente van het bedrijf af ) en ( mogelijk profijtelijk) samenspannen met de investeerder. Uw belastinggeld. De redactie heeft bewijs in handen. De geldstromen of diensten niet, maar dat komt later als er onderzoek komt van Buro Bing leest u gerust verder.

Daarnaast worden onterecht dwangbevelen afgekondigd. De redactie heeft bewijs in handen! Is dat bij u ook gebeurd? Lees onder verder.

De redactie heeft ook stukken in handen dat de gemeente niet ingrijpt bij bouwprojecten waar harde muziek wordt gedraaid. De gemeente is van mening dat muziek op de bouw hoort. O, dus als u thuis moet werken en uw buurman is een tuinhuis aan het bouwen mag de muziek schetteren. De ene ambtenaar beweerd tot 10 uur s'avonds. Een andere ambtenaar beweerd weer tot 7 uur s'avonds. Ze zeggen maar wat! Maar wat dacht u van NEE. Je zorgt niet voor overlast en je dringt andere mensen jouw muziekkeus niet op. Bewijs in handen van de redactie.

Maar de redactie is ook op zoek naar uw ervaringen om eventueel gezamenlijk een schadevergoeding te kunnen afdwingen bij de rechter en als de fraude echt te groot is, kan de burger naar de Raad van State om het gebouw af te laten breken. Dat moet namelijk een burger ook, zijn schuur of dakkapel afbreken ( terecht of niet niet, daar heeft de gemeente lak aan). Maar fraude van de gemeente zelf wordt onder de pet gehouden. Bewijs in handen. Lees vooral verder.

De redactie heeft bewijs van zo'n onterecht dwangbevel wat een burger in grote ellende heeft gestort. Dat weet burgemeester Kats, op het verzoek van de redactie met die mensen contact op te nemen om alles recht te zetten wordt door de burgemeester niet gereageerd. Het lijkt de toeslagenaffaire wel, maar dan op Veenendaals niveau. Dat moet je kunnen oplossen burgemeester Kats. Ga met die mensen praten. Zij hebben niks fout gedaan, uw ambtenaren hebben dat gedaan door incompetentie. En dan pas 6 weken later de fout toegeven. De mensen moesten er zelf voor bellen. Fatsoen moet je doen nietwaar! En als de burger terecht boos is gaan ambtenaren huilen om de toon. Het is de omgekeerde wereld! Maar ja wat kan je anders doen als je geen argumenten meer hebt? (red.) Tja, huilen om de toon terwijl je jezelf kapot moet schamen (het gaat voor nu om degene die dit zich aantrekt/aanstoot en zich schaamt. Die mensen zijn er, ook in de gemeente. De redactie is bekend met "insite" informatie maar die is voor nu onder embargo en wordt bekend bij de onvermijdelijke rechtstzaak. (red). Blijf deze site volgen! Update 23-10-16.35

Heeft de gemeente u ook onder drang van een dwangbevel ook iets laten afbreken? Neem contact met ons op want dat is in lang niet alle gevallen terecht. De ambtenaren doen maar wat. Een voorbeeld, de redactie heeft een brief van de gemeente in handen dat waarin " abusievelijk" een andere perceel wordt benoemd. Dat is de 3e zaak die "abusievelijk" fout is gegaan. Jaja, er is geen patroon in te zeker. De redactie heeft een officiële klacht over ambtenaar " M " doen uitgaan - ok hij heeft excuses gemaakt, maar dit zijn geen foutjes, voor de desbetreffende ambtenaar wel maar niet voor de gene die straks rechteloos bij de rechter staat met een vormfout - en we wachten hoe deze wordt opgelost. Of niet, de gemeente keurt haar eigen vlees graag goed. Ook daarvan heeft de redactie bewijzen. Heeft u een dergelijke ervaring dan horen wij dat graag.

Waarschuwing: lees de brieven van de gemeente goed want zo kunnen ze een gang naar de Raad van State of bestuursrechter voorkomen wegens vormfout en reageer op tijd. Alleen al het feit dat wij deze waarschuwing moeten schrijven is al schandalig.

Wij zijn benieuwd naar uw reactie en kunt u sturen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Het liefst met de documenten die de gemeente u gestuurd heeft. Dan gaat een groep specialisten hiermee aan de slag.

Is de gemeente Veenendaal te vertrouwen?

Nee dat is op basis van alles wat hier op de redactie voorbij is gekomen niet aannemelijk. Ook een journalist van de Rijnpost kwam/komt tot de zelfde conclusie. Maar dat is simpel op te lossen als de redactie 2 uurtjes met een rechercheur van Buro Bing ( Buro Integriteit Nederlandse Gemeente) mag spreken. Maar dat wil de burgemeester niet en de gemeenteraad? Tja, die zitten er kennelijk alleen om de Top Hypotheek af te lossen. Kijk eens naar een raadvergadering, hoe infantiel! Op een enkeling na. Probeer je ze op hun eigen niveau aan te spreken gaan ze huilen over de toon. Dus daar is ook niets van te verwachten. Gemeenteraadsleden vinden het kennelijk wel best (en wellicht profiteren ze zelfs van voorkennis) en doen hun controlerende taak daarvoor onvoldoende. ( de redactie mag/kan BING helaas niet inhuren) Meerdere keren heeft de redactie een spoedappel doen uitgaan naar burgemeester Kats. Maar geen reactie. Waarom toch niet? Van onbehoorlijk bestuur is sprake, dat kan niemand meer ontkennen. Of Is het omdat arrestaties onvermijdelijk zijn wanneer de gemeente Veenendaal tegen het licht wordt gehouden? We weten het niet, bijzonder is het wel. Waarom mag de redactie niet 2 uur met met een rechercheur van Buro Bing praten, de redactie is zelfs bereid deze kosten zelf te betalen? Wat is het probleem? Dat blijft toch wel de vraag! Of toch niet!

Want ..........

Het stinkt in Veenendaal! Deze gemeente is hard gegroeid, hele wijken zijn erbij gekomen dit gaat om honderden miljoenen. Deze weelde kan een (mogelijk goedwillend) amateur bestuur kennelijk niet dragen. Tientallen miljoenen zijn er de afgelopen jaren al verloren door wanbeleid. En zeker niet met een burgemeester die op Twitter uitvent dat hij zijn lidmaatschap van de SGP heeft opgezegd en zich ondertussen uitgebreid als Staatsman laat portretteren (Kijk hier hebben we hem in vol ornaat Klik!, de man heeft alles aan de SGP te danken, wat is er in de man gevaren? Hij blijft zich inzetten voor deze mooie stad. Ga dan aan het werk man! Inzetten ( obligaat beloven je best te doen) is geen werken. Daar ontbreekt het je aan! Ga je dan inzetten voor bijv. een vereniging en zeg je baan op. En nee geen wachtgeld! Volgens onze bronnen (SGP) was Kees van der Staaij (voorman van de SGP) ook niet rouwig om je vertrek. Want de burgemeester vindt zichzelf "inclusiever ( snap je het dan nog wel (red)) " dan Kees van der Staaij. Je moet maar durven. Maar in Veenendaal moet je nergens verbaasd over zijn. De man is ondertussen op social media compleet uitgelachen en weggehoond. En ook het altijd "brave" RTV Utrecht kon meerdere sneren niet laten. Dat was dan wel weer grappig. Hij heeft zichzelf kennelijk onsterfelijk belachelijk gemaakt. Heb je dan nog wel gezag?

De burgemeester heeft inmiddels op twitter getwitterd dat hij niet meer over de kwestie wil twitteren. Proest! Het is echt waar, bewijs RTV Utrecht. Dit verzin je niet! Tip van de redactie, u had beter in uw SGP tijd moeten opletten. Berouw komt naar de zonde, nietwaar? Had uw Twittervinger wat beter onder controle gehouden! Ook is de burgemeester niet het enige Twitter-licht (of noem het zoals de redactie " een dwaallicht") uit het college van B&W. Compleet met smileys. Tja wat kan je dan ook van deze gemeente verwachten? Niet veel dus. Een kleuterklas is het. kijk eens naar die raadsvergaderingen. U gaat waarschijnlijk met uw hoofd op de tafel slaan over zoveel stupiditeit en ze schamen zich niet eens! De grootste komiek is volgens de redactie Potjjewijd. We zullen het filmpje plaatsen als we uitgelachen zijn. En het weer kunnen aanzien! En dat in een raadsvergadering over het feit dat Veenendaal van het gas af moet en verplicht warmtepompen door de strot geduwd worden die mensen heel veel ellende gaat brengen. Ja joh, speel de nar maar! Wat een volk!

Terwijl ambtenaren burgers (waaronder een gezin waar de zoon mantelzorger voor zijn moeder was) in het verderf storten. Uit elkaar gerukt omdat ze de druk van ambtenaren niet aankonden. Ze dreigde een schuur af te laten breken onder dwangsom, volledig onterecht en toen gingen ambtenaren verder met treiteren want er moesten zaken in de schuur zelf worden afgebroken. Ze zouden komen controleren, ze zijn nooit geweest! Het is maar waar de prioriteiten liggen van onze burgervader. Bewijs in handen van de redactie.

Update 30 september, vandaag heeft de redactie een start gemaakt en is op weg naar een rechtszaak met betrekking tot bovenstaande. Sommige zaken mogen niet onbesproken blijven. Fouten maken we allemaal maar fraude is geen fout en treiteren ook niet. Ook bedrijven die bewust gefraudeerd hebben zijn wat de redactie betreft: AF!!! Ze stelen dan geld van de burger middels "geitenpaadjes" en "inlegblaadjes". En kunnen mensen die daardoor geen koopwoning kunnen bemachtigen de spreekwoordelijke "poot uitdraaien". Inmiddels zijn huurders 14 keer armer dan huiseigenaren. Bron Nu.nl.

De redactie is van dichtbij bekend met zo'n appartementencomplex wat door fraude van ambtenaren en bestuur, die vergeten we ook niet, in handen van een investeerder is gespeeld. Hoe ze dat doen? behoorlijk slim/ of noem het achterbaks en uit het zicht. Maar dat zal niet meer gebeuren dat belooft de redactie u. U krijgt volledig openheid van deze zaken. Maar eerst moet de redactie de procedures volgen. U leest het hier maar voor nu gaat dit naar de rechter. Welkom in Veenendaal waar door dit soort grappen bijna geen woning meer te betalen is door schandelijke huurprijzen te vragen. Bovendien is het achterbaks. We zijn werkelijk benieuwd waar dit in de komende gerechtelijke procedure gaat eindigen. In ieder geval accepteert uw redactie geen getreiter - het is hier geen speeltuin voor treiter-ambtenaren die volledig los zijn gezongen van de werkelijkheid. Het wetboek van strafrecht is duidelijk en geldt voor iedereen. De ambtenaar kan gestraft worden met geldboete van de 4e categorie of een gevangenisstraf van 2 jaar. Op staande voet ontslag is pas het begin. De macht stijgt ze naar het hoofd - en fraude accepteert de redactie al helemaal niet. Tegen de betrokken bedrijven zal strafaangifte worden gedaan. Eerst wachten we nog een officiële reactie van de gemeente Veenendaal af. Dan kunnen we naar de rechter. Volg het vanaf dat moment op www.veenendaal-forum.nl

Want...............

Wie het vertrouwen beschaamt, kan niet langer met autoriteit optreden. En daarmee is de cirkel rond, een slappe gemeenteraad die er voor zichzelf zit en het allemaal wel best vindt (of belangenverstrengeling? Precies zoals de journalist van de Rijnpost schreef. Ere wie ere toekomt! Er gaat in deze gemeente teveel geld om! De derde gemeente in de provincie Utrecht. Enige oplossing;
BURO BING waarom ook niet, de redactie betaalt! Het kost de burger geen cent. Mocht de redactie ongelijk hebben dan weten we dat ook en zal de redactie op deze site excuses maken. Maar de redactie heeft bewijzen in handen die zeer explosief zijn. Dit heeft de redactie al el een keer ( uitgebreid telefonisch) met een ambtenaar besproken. Daar is uiteraard niks mee gedaan! Onder de pet gehouden terwijl het groot alarm had moeten zijn. Maar geloof ons maar, we gaan niet over 1 nacht ijs. Is Veenendaal een criminele organisatie? Wij kunnen zo langzamerhand niet tot een andere conclusie komen. Wij niet alleen, zelfs een journalist. Daarom Buro Bing. (red).

In bewerking

Gemeenteraadsverkiezingen 2022,
Hoe hebben de burgemeester, wethouders en raadsleden het gedaan?

We kennen het allemaal, de gemeente gedraagt zich als een ambtelijke kolos. je komt er niet doorheen. Als je al antwoord krijgt. WOB verzoeken worden niet beantwoord en er zit nog heel veel meer scheef. Zelfs de regionale krant "De Rijnpost" kan zijn ergenis niet onderdrukken over het gedrag van deze gemeente en de vorige burgemeester Kolff. Ga hier naar de Rijnpost.

Citaat uit de Rijnpost

"Ook de activiteiten van burgemeester en wethouders werden lange tijd onder de pet gehouden, zonder dat iemand (ook raadsleden niet!) het opmerkte". einde citaat.

Redactie
Laat dit eens op u inwerken. De democratie werkt niet in Veenendaal volgens deze journalist. Eén spreekwoord bevat `vis begint te stinken bij de kop". Hoe zit het dan met de rest van de organisatie is een terechte vraag in Corona tijd. Hoe is de integriteit gegarandeerd. Daar heeft uw redactie een WOB verzoek over doen uitgaan. Uiteraard geen antwoord.

De redactie heeft ontelbare keren de burgemeester gevraagd een onderzoek te laten uitvoeren door BURO BING. Het is me nogal niet wat als burgers bewust niet geïnformeerd worden. Zelfs raadsleden worden niet of onvoldoende geïnformeerd volgens de journalist. Dat is ernstig en werkt fraude en corruptie in de hand als raadsleden hun taak niet kunnen uitvoeren. Namelijk het controleren van het college van het college van B&W. Juist dan is het goed om de ramen open te gooien met een integriteitsonderzoek.De raad heeft het recht om onderzoek te doen naar het bestuur van het college van burgemeester en wethouders. Onbegrijpelijk dat raadsleden niet aan de bel hebben getrokken.

Wij gaan proberen een poll op deze website te krijgen waar u de de simpele vraag kunt beantwoorden. Vindt u het nodig dat Buro Bing ( Buro Integriteit Nederlandse Gemeenten) wordt ingeschakeld? We zijn benieuwd naar uw antwoord.

Een ander punt wat bij de redactie vragen oproept is het feit dat we nog steeds in Corona tijd leven. En ook de 1,5 meter regel geldt nog (daar kan je wat van vinden) voor iedereen. De redactie ziet dat veel bedrijven zich eraan houden maar ook veel bedrijven niet, met name in de bouw. Maar ondertussen zijn er wel veel mensen bekeurd en andere niet. De redactie heeft aan burgemeester Kats gevraagd of hij bereid is de bonnen die uitgedeeld zijn te verscheuren. Geen antwoord.

Daarnaast volgt het dossier windmolens. Deze zijn bewezen ziekmakend maar gemeentes denderen maar door. Voor deze gelegenheid hebben we ook de domeinen www.wageningen-forum.nl; www.ede-forum.nl; www.Renswoude-forum.nl; www.utrechtseheuvelrug-forum.nl en www.rhenen-forum.nl geregistreerd. Deze komen online als we dit forum naar ons zin draaiend hebben. Geef ons nog even tijd. Vrijwiligers in deze gemeenten kunnen zich melden. Hosting en domeinen wordt door de redactie betaald.

Veel gaat ook goed, Veenendaal ligt er keurig bij in vergelijking van sommige andere gemeenten. Dank voor de dames en heren die dit realiseren.

Deel uw ervaringen
Deel uw ervaringen middels ons forum. De komende weken gaan we hier hard mee aan de slag. Vertel wat positief is, wat negatief. Heeft u juridische problemen met de gemeente? Andere ervaringen? Wij gaan deze website met z'n allen maken. Zie het maar als een omgekeerd verkiezingsprogramma. De tijd van de burger onwetend houden is voorbij. Nee vanaf nu zijn we ze een stap voor. Wij maken ons eigen verkiezingsprogramma en de bestuurders en raadsleden mogen solliciteren. Wij burgers draaien de zaak eens om. Wanneer iemand - hetzij de burgemeester, wethouders of raadsleden - zijn/haar salaris niet waard is moeten wij als burgers van Veenendaal kunnen ingrijpen. Is het moeilijk? Ja! Is dat onmogelijk? Nee!

Op het forum kunnen we binnenkort discussiëren wat uw ervaringen zijn met de burgemeester, de wethouders en eventueel de raadsleden. Deze hebben 3 jaar kunnen laten zien waar ze voor stonden, hebben ze zich aan de afspraken gehouden? Zou u weer op dit raadslid stemmen of heeft u er achteraf spijt van gehad. Ervaringen met ambtenaren mag u ook kwijt op het forum maar u mag geen namen noemen. Een ambtenaar is ook een werknemer en staat in een gezagsverhouding. Hij/zij doet gewoon zijn werk. Maar op welke manier, daar mag u best kritiek op hebben of juist een compliment geven.

Juridische problemen
Heeft u geen rechtsbijstandverzekering dan heeft u en advocaat nodig. Advocaten nodigen we uit om een banner op deze website te plaatsen. Hiervoor vragen € 50,- (het kost de redactie wat werk) en dit bedrag zouden we graag gestort zien naar de voedselbank of dierenambulance. Graag een bewijs van storting aanleveren en uw banner. Indien u dat wenst krijgt u ook een eigen pagina op deze website waar u wat meer kunt vertellen over uw kantoor.

Let op dit 28 -06-2021 heeft Veenendaal geruisloos een besluit genomen wat ons allemaal raakt. Veenendaal moet namelijk van het aardgas af vinden ze. En dit wordt nauwelijks gecommuniceerd. U mag wel raden wie dit gaat betalen.

Lees hier verder en ga in bezwaar u heeft nog maar enkele weken. Geef uw zienswijzen op tijd door op ongeveer deze manier door.

Ik behoud mij het recht deze zienswijze aan te vullen en verder te formaliseren. U kunt dit schrijven meerledig opvatten, als appèl, zienswijze of bezwaar (in eerste aanleg, met na-dere gronden later aan te vullen). Als oplettende burger zal ik in dit schrijven uiteenzetten hoe, naar mijn mening, allerlei democratische leemten die in de hele procedure zijn binnengeslopen. Daarnaast heb ik het volgende toe te voegen:

Bezwaren kunnen o.a. zijn

Het kost zoveel geld, dat heb ik niet
Leg uw situatie uit en reageer op tijd. Laat u niet afschepen met een subsidie-verhaal. Dat was met astbestdaken ook het geval. Maar de pot was snel leeg en iedereen viste achter het net.

de verbouwing is zoveel gedoe. Dat kan niet met mijn gezondheid.
Leg uw situatie uit en reageer op tijd.

Hoe kan ik nou koken zonder gas
Leg uw situatie uit en reageer op tijd.

Wie garandeert mij dat de warmtepomp mijn woning warm krijgt?
Leg uw situatie uit en reageer op tijd.

Hoe kan de gemeente mij garanderen dat ik mijn woning kan blijven wonen als de verduurzaming teveel geld kost
Leg uw situatie uit en reageer op tijd.

Redactie: Dit gaat de burgers heel veel geld kosten. En dit wordt laf gecommuniceerd via de site overheid.nl en niet in de krant. Zo hoopt de de gemeente dit er allemaal geruisloos doorheen te drukken. Geef uw mening op het forum en ga massaal in bezwaar.

Tot en met 16 augustus kunnen inwoners van de gemeente Veenendaal en overige belanghebbenden een inspraakreactie op het ontwerp van de visie kenbaar maken bij de gemeenteraad van Veenendaal. Dit kan digitaal, schriftelijk of mondeling. Na deze periode worden de eventueel ingediende zienswijzen beoordeeld en aansluitend hopen we het plan eind 2021 definitief vast te stellen. De Transitievisie Warmte wordt elke 5 jaar herzien. Programmaplan Energieneutraal Veenendaal 2022-2025

Tegelijk met het plan voor een aardgasvrij Veenendaal maakt de gemeente ook een Programmaplan Energieneutraal Veenendaal 2050 voor de periode 2022-2025. . Ook over dit plan heeft de raad inmiddels een besluit genomen. Het Programmaplan vormt de vertaling naar de praktische aanpak en is een vervolg op het programmaplan 2017-2021. Hierin zijn de concrete energieambities voor de komende 4 jaar uitgewerkt, die toewerken naar een energieneutrale leefomgeving. De uitvoering van de Transitievisie Warmte, het aardgasvrij maken van Veenendaal, valt onder ‘de paraplu’ van het Programmaplan. Programmaplan ter inzage Het Programmaplan Energieneutraal Veenendaal 2022-2025 ligt ook ter inzage via Overheid.nl, van 6 juli tot en met 16 augustus 2021. Het Programmaplan zelf staat op de site van overheid.nl bij 'externe bijlagen' (links onderin). Je kunt de stukken ook op afspraak inzien bij het Omgevingsloket in het gemeentehuis. Maak hiervoor een afspraak via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of (0318) 538 538.

Tot en met 16 augustus kunnen inwoners van de gemeente Veenendaal en overige belanghebbenden een inspraakreactie op het Programmaplan kenbaar maken bij de gemeenteraad van Veenendaal. Dit kan digitaal, schriftelijk of mondeling.

Bron: www.duurzaamveenedaal.nl

Redactie: Ook een site die je maar net moet zien vinden. Overigens het geje en gejij komt niet van de redactie af maar van de gemeente Veenendaal zelf. Zijn wij burgers geen U meer? Betalen mogen we wel.

Stemming 28 juni 2021.

Wie hebben voorgestemd: PVDA; Groen Links; SP; Denk; D66; CDA; Pro Veenendaal; SGP; VVD; Christen Unie!

Tegen gestemd vanuit rationale afwegingen: Lokaal Veenendaal.

30 leden voor 3 tegen. U kunt uw borst natmaken. Aardgasland Nederland gaat van het gas en ondertussen blijven we exporteren naar het buitenland. O.a. Italie voor een fractie van de prijs die wij burgers in Nederland betalen. Binnen de EU is Nederland de grootste producent van aardgas. Op wereldniveau staat Nederland op de 9e plaats van grootste aardgasproducenten.

Bron: www.onsaardgas.nl

De raadsvergadering is terug te kijken via deze link. Vanaf 3:07.50. Zij kunnen deze transitie wel betalen. Binnenkort kunt u hier verwachten wat een Raadslid, Wethouder en burgermeester verdiend. Blijf deze website volgen.

Concept

Gemeenteraadsverkiezingen Veenendaal 2022

Vertrouwen is goed, controle is beter!!

E-mail aan burgemeester Katz. (in de wandelgangen wordt de A steeds vaker/meer vervangen door een hoofdletter O, (het lijkt erop dat u gefaald heeft). We zijn slechts de verslaggever. We schrijven alleen wat we steeds vaker horen.

Burgemeestertje, Kijk eens aan, toch geen aureooltje voor ambtenaren, Zijn gewoon ronduit smeerlappen (niet allemaal gelukkig maar wel veel van degene die met aannemers " mogen " praten). Tja, tegen zoveel geld kan een ambtenaartje niet op. Dus ze zoeken compensatie. Graag onderzoek door Buro BING, waarom toch niet? U hebt toch niks te verbergen burgemeester? Toch?? De redactie betaalt het intake tot onderzoek, dit kost de burger dus niets.

Nee? Echt niet burgemeestertje?

Als u dit niet toestaat bent u volgens de redactie een waardeloze burgemeester. Waarvan Akte! De volgende burgemeester moet dan orde op zaken stellen alsof een volgende burgemeester zijn handen aan deze corruptie wil branden

De genoemde ambtenaren hier in het Veenendaalse denken te kunnen optreden als ondernemer met grond? Alsof het hun eigendom is. Het is lachwekkend maar het is waar. Denken die ambtenaren dat echt? Is de burger gek? Dat soort ambtenaren zijn sukkels die erin gaan bij het groot kapitaal (in hun ogen, wat voelen ze zich belangrijk en verheven of het is een minderwaardigheidscomplex, kan ook op de redactie zit geen psychiater ). De redactie zal u wel verklappen dat het hun eigendom niet is (dat is van ons) al worden ze wel serieus genomen door een aantal bedrijven die in het oog van de redactie springen. Logisch als ze zo'n idioot/ambtenaar tegenkomen zullen ze dat uitnutten! Dat is kapitalisme! Wie appelen vaart........ en de ambtenaar is blij met het klokhuis. Maar dat snappen ze niet! Wat zijn ze trots dat ze een fles wijn van € 127,- in de horeca mogen zuipen van een aannemer. U doet echt niets verkeerd hoor ambtenaar, u doet gewoon uw plicht. De aannemer lacht zich kapot, die heeft 2,5 ton binnen. Mensen achter de bar praten wel eens als hun dingen opvallen

Nepotisme? Was het maar waar. Het is veel erger. 100% corruptie. U weet het burgemeester. We zijn niet klaar. Ook wordt er geen 1,5 meter op dat soort bouwplaatsen gehandhaafd. Ik zeg het maar. Een ander wordt ervoor bekeurd. Wij ontvangen graag van u een reactie op ons bezwaarschrift. Dan kunnen we naar de rechter, of Buro BING. Het maakt de redactie niet uit. U bent al een hele tijd in gebreke burgemeester en moet ons nu betalen. Zo verdient de redactie de rechtszaak of onderzoek van BING gewoon terug. Zo heeft de wetgever het geregeld.
https://www.ad.nl/utrecht/ambtenaar-uit-culemborg-aangehouden-op-verdenking-van-oplichting-omkoping-en-witwassen~a7cf62ac
De redactie

Verplichte vaccinatie

Wilt u een verplichte vaccinatie riskeren omdat de gemeente een stukje grond verkoopt en onverantwoordelijk is? Of erger, u, uw naasten, uw buren uw vrienden ziek worden? Uw kinderen niet meer naar school kunnen? Daar past de redactie voor. En zelfs als u gevaccineerd bent kunt u Corona krijgen. Minder heftig, maar als uw lichaam bijvoorbeeld al vecht tegen een ontsteking ( u hoeft niet eens te weten dat u die heeft ) kan Corona fataal zijn! Daar zijn al talloze voorbeelden van. Bijvoorbeeld met een ontsteking in uw mond. Blijf deze website volgen en er zullen ook video's worden geplaatst op deze website. Wie is hier juridisch verantwoordelijk voor als buurtbewoners hierdoor ernstig ziek worden, hun ouders of kinderen kunnen besmetten? In quarantaine moeten? Wie gaat dat betalen. De volksgezondheid loopt ernstig risico. De redactie overweegt dan ook strafaangifte tegen burgemeester Kats. De regels gelden voor iedereen burgemeester Kats. Zelfs als de grond is verkocht door de gemeente.

Wie het vertrouwen beschaamt, kan niet langer met autoriteit optreden.

test1 Test2

De redactie vraagt zich af in welk krankzinnigengesticht we terecht zijn gekomen. Laten we er, tenminste voor nu, maar om lachen ! Voorlopig. Tot de rechter uitspraak doet. De gemeente speelt stommetje. Best dat kan de redactie ook! De procedure loopt inmiddels. Tot die tijd leven we kennelijk in......... Het Veense Waldolala. Waar alles kan en alles mag.
Zolang het maar geld oplevert.

De VVD Blaaskaak

Proest het is niet allemaal kommer en kwel in Veenendaal. Soms kan je je ook stuk lachen! Zie je hem lopen! VVD lijstrekkertje Lochtenberg. Hij durft niet eens in de camera te kijken. Wat heb je te verbergen knul? Kijk in de camera dan kan iedereen notie nemen van wie je bent.
Niks? Dan rest alleen onderzoek door Buro BING!! Daar vraagt de redactie al 5 jaar om
voor de burgers van Veenendaal.
De redactie betaalt zelfs. Waarom mag er geen onderzoek komen? Is Veenendaal corrupt?

Terug naar Lochtenberg beste mensen, daar heeft het ventje" de VVD blaaskaak " (gaat de redactie maar vanuit) over nagedacht.
Of Hans van Mierlo nageaapt??? Pure plagiaat! De redactie denk het laatste. Bruto € 8.84,34 euro pakt dat mannetje elke maand. Uw geld! Los van onkostenvergoeding. En dat vindt de redactie " pathetisch ". Hoe kunnen die wanstaltige schoenen (waarom hebben dat soort types altijd van dat soort schoenen, je ziet het ook bij Hugo de Jonge. Hele land lacht hem uit), Maar hoe kunnen die lui zoveel geld verdienen? Of ligt het juist aan die schoenen? Je moet ergens de schuld aan geven.

Zijn dit soort mensen schoften? Nee, maar we geven ze de kans om ons, burgers van Veenendaal te beroven. Het ligt aan ons burgers. We zijn knettergek.

U kunt het stoppen!!


Foto is beschermd met auteursrecht dus wilt u lachen,
klik hier door naar de Rijnpost.

Maar kijk zeker het filmpje van 15 februari 1967. Van Mierlo was een vent en keek in de camera. En kijk dan nog eens naar Lochtenberg! Hij durft u niet eens rechtstreeks aan te kijken. Maar wil welk uw stem. Ja voor 9 mille per maand.Dan weet je waar je het voor doet.
Wat heeft Lochtenberg gepresteerd voor dat enorme geld op zijn bankrekening? Dus bijna` € 9000,- bruto in de maand. Waar moet u van leven?
Stem VVD, Lochtenberg adviseert het u met klem! Wij van WC eend.

Zijn vader in het vastgoed en raadslid voor de partij lokaal Veenendaal. Tel uit uw winst. Wat kan er mis gaan in Coronatijd waar bedrijven aan het infuus liggen
Zij lopen lekker door de Albert Hein. En u?

Wegwezen met zo'n nonvaleur! Of gooi uw stem weg. De redactie is nergens meer verbaasd over. Stop deze waanzin! Hoe is de integriteit van de gemeente Veenendaal geregeld. Daar heeft de redactie een wob verzoek over doen uitgaan. Uiteraard geen reactie. Helaas kunnen ze dit negeren wat er staan geen boetes op. Anders dan bovenstaande. Uw belastinggeld wordt straks aan de redactie overgemaakt. Is een verplichting bij te laat antwoorden. Ach ze hebben hier in Veenendaal toch geld zat. Maar daar hebben we een goede bestemming voor. Een dierenweide. Die gestolen is door deze gemeente. Want uiteindelijk had de participatie-comissie geen stem. Dat gaan we nog eens zien! Blijf deze website volgen. Want binnenkort komt de redactie met overweldigend nieuws waaruit blijkt dat deze gemeente corrupt is. Geen ontkennen aan. En ze weten dat op het gemeentehuis ook! De redactie heeft het ze namelijk zelf verteld. Er volgde een hele diepe zucht van de ambtenaar in kwestie. Maar niks mee gedaan! Dus medeplichtig. Nu spelen ze stommetje. Maar dat kost geld tegenwoordig, Uw geld wel te verstaan. Daarnaast zal er aangifte worden gedaan. Dus nog eens een keer strafrecht op de koop toe. Wie had dat gedacht in een fatsoenlijke christelijke gemeente? Wat de redactie binnenkort in een rechtszaak tegen de gemeente gaat bekend maken is mogelijk ook van belang voor u.
We begrijpen u ongeduld maar we kunnen dit om strategische redenen nog niet bekend maken. Eerst wachten we op antwoord.

Update 23 oktober 2021. 1 jaar lang heeft een ambtenaar een gezin geterroriseerd met valse beweringen om maar niet zijn ongelijk hoeven toe te geven. (alweer). Of is het onveilig in Veenendaal voor een ambtenaar een fout toe te geven? Wanbestuur, die ambtenaar in kwestie treitert toch niet voor niks? Zou je denken! Dat kwam ons laatst ter oren. Is het bestuur van Veenendaal te ver van de werkelijkheid afgedreven? Een ambtenaar is ook maar werknemer en staat in een gezagsverhouding.

Zelfs een advocaat kwam er nauwelijks doorheen. " Moeilijke gemeente" zei hij. Wat voor volk zijn Veenendaalse ambtenaren. De mevrouw in kwestie (uiterst beschaafd) zei " als ik hem zie sla ik hem een blauw oog". Dat begin je je toch werkelijk af te vragen waar zijn de raadsleden? Of worden die betaald om " ziende blind" te zijn? Is in deze gemeente de integriteit nog geborgd??

Het talent, de gemeente secretaris die meer dan haar schaal betaald kreeg. Waarom? Dat is nooit duidelijk geworden maar is kennelijk al "gevlucht" naar een mindere functie in Nijmegen! Zal niet voor niets zijn. Hier moet onderzoek naar komen. Dat de gemeenteraad dit gepikt heeft is onbegrijpelijk. Zeker in Coronatijd waarin de gemeente velen taken extra hebben gekregen bij het uitvoeren en dus weten welke ondernemers op omvallen staan is integriteit het allerbelangrijkste. En daar twijfelt de redactie aan! De rechter zal het oordeel (moeten/gaan) vellen.

Geachte mevrouw S. (Tineke) Bette-van de Nadort (fractievoorzitter Christen Unie en grootste partij). Wordt het geen tijd om voor een onderzoek door BURO BING? Zeker ook naar aanleiding wat er is gebeurd rond de Nasser Moskee. Een nieuwe moskee is altijd controversieel, kerk trouwens ook, (dat kan niemand ontkennen, zeker in een tijd van woningnood en Nassar had immers al een Moskee! Niet onbelangrijk!) maar hoe de gemeente met deze mensen is omgegaan is met geen pen te beschrijven. Ga uw excuses aan het moskeebestuur aanbieden als fractievoorzitter van de grootse partij. En vraag om onderzoek van Buro BING. Laat zien dat u volksvertegenwoordiger bent. De redactie heeft dit allemaal gevolgd en kent ook alle leugens. Tenminste een hoop, hier moet een rechter over beslissen. Dit kan je als moskee bestuur niet over je kant laten gaan. Dan vindt het bestuur de redactie van deze site aan hun kant. Want ook de redactie zal een rechtszaak tegen deze gemeente starten. Gezamenljk mag ook als het bestuur dat wil.

Dit college kan niet anders meer dan de eer aan zichzelf houden en dat houdt in: Opstappen en een strafrechtelijk onderzoek starten. Dus als gemeenteraad NU angifte doen. Of Buro Bing. De uitkomst zal het zelfde zijn. Anders gaat de redactie door het stof en zal zijn excuses aanbieden. De redactie betaalt het vooronderzoek. In tegenstelling tot de nonvaleurs die wel geld kosten en zich verschuilen in het verborgene. Alsof niemand het niet ziet, kom nou! Dat zijn ze hier in de gemeente Veenendaal in al hun arrogantie gaan geloven, zo lijkt het.

Gooi het raam open. Zoniet, waarom dan niet? Simpele vraag toch? Kom op Veenendaal, laat zien waar je voor staat! Of is er wat aan de hand? Wat denkt u? U mag kiezen? Deze gemeente door laten gaan op deze manier of een objectief onderzoek wat indien nodig door de redactie wordt betaald? U mag het zeggen burgers van Veeendaa! Let op u Saeck voor u weer iemand of partij uw stem geeft.

----

In Veenendaal wordt overal gebouwd. Dat geeft overlast en is soms ziekmakend, met name als er iemand in uw gezin ziek is, u kleine kinderen heeft, u of uw kinderen moeten studeren om een plekje te verwerven in de maatschappij, u nachtdienst heeft, u verplicht thuis moet werken of nog erger u rouwt. Dat hoort allemaal bij het leven. Maar houdt de gemeente Veenendaal hier rekening mee? Of voeren de ambtenaren hun eigen zin consequent door zonder naar links of rechts te kijken. Tunnelvisie dus. De redactie wil graag in kaart brengen of de gemeente adequaat reageert op uw klacht. Daarnaast bereiken ons steeds meer berichten dat de gemeente Veenendaal bij bouwprojecten de burger onvoldoende informeert en dat er daardoor regelmatig handjeklap wordt gedaan bij de verkoop van grond. Dit is ernstige fraude. De redactie is in het bezit van enkele van dit soort zaken waarbij architectenbureaus, ambtenaren, bouwbedrijven en potentiële huurders (in dit geval moest de gemeente van het bedrijf af ) en ( mogelijk profijtelijk) samenspannen met de investeerder. Uw belastinggeld. De redactie heeft bewijs in handen. De geldstromen of diensten niet, maar dat komt later als er onderzoek komt van Buro Bing leest u gerust verder.

Daarnaast worden onterecht dwangbevelen afgekondigd. De redactie heeft bewijs in handen! Is dat bij u ook gebeurd? Lees onder verder.

De redactie heeft ook stukken in handen dat de gemeente niet ingrijpt bij bouwprojecten waar harde muziek wordt gedraaid. De gemeente is van mening dat muziek op de bouw hoort. O, dus als u thuis moet werken en uw buurman is een tuinhuis aan het bouwen mag de muziek schetteren. De ene ambtenaar beweerd tot 10 uur s'avonds. Een andere ambtenaar beweerd weer tot 7 uur s'avonds. Ze zeggen maar wat! Maar wat dacht u van NEE. Je zorgt niet voor overlast en je dringt andere mensen jouw muziekkeus niet op. Bewijs in handen van de redactie.

Maar de redactie is ook op zoek naar uw ervaringen om eventueel gezamenlijk een schadevergoeding te kunnen afdwingen bij de rechter en als de fraude echt te groot is, kan de burger naar de Raad van State om het gebouw af te laten breken. Dat moet namelijk een burger ook, zijn schuur of dakkapel afbreken ( terecht of niet niet, daar heeft de gemeente lak aan). Maar fraude van de gemeente zelf wordt onder de pet gehouden. Bewijs in handen. Lees vooral verder.

De redactie heeft bewijs van zo'n onterecht dwangbevel wat een burger in grote ellende heeft gestort. Dat weet burgemeester Kats, op het verzoek van de redactie met die mensen contact op te nemen om alles recht te zetten wordt door de burgemeester niet gereageerd. Het lijkt de toeslagenaffaire wel, maar dan op Veenendaals niveau. Dat moet je kunnen oplossen burgemeester Kats. Ga met die mensen praten. Zij hebben niks fout gedaan, uw ambtenaren hebben dat gedaan door incompetentie. En dan pas 6 weken later de fout toegeven. De mensen moesten er zelf voor bellen. Fatsoen moet je doen nietwaar! En als de burger terecht boos is gaan ambtenaren huilen om de toon. Het is de omgekeerde wereld! Maar ja wat kan je anders doen als je geen argumenten meer hebt? (red.) Tja, huilen om de toon terwijl je jezelf kapot moet schamen (het gaat voor nu om degene die dit zich aantrekt/aanstoot en zich schaamt. Die mensen zijn er, ook in de gemeente. De redactie is bekend met "insite" informatie maar die is voor nu onder embargo en wordt bekend bij de onvermijdelijke rechtstzaak. (red). Blijf deze site volgen! Update 23-10-16.35

Heeft de gemeente u ook onder drang van een dwangbevel ook iets laten afbreken? Neem contact met ons op want dat is in lang niet alle gevallen terecht. De ambtenaren doen maar wat. Een voorbeeld, de redactie heeft een brief van de gemeente in handen dat waarin " abusievelijk" een andere perceel wordt benoemd. Dat is de 3e zaak die "abusievelijk" fout is gegaan. Jaja, er is geen patroon in te zeker. De redactie heeft een officiële klacht over ambtenaar " M " doen uitgaan - ok hij heeft excuses gemaakt, maar dit zijn geen foutjes, voor de desbetreffende ambtenaar wel maar niet voor de gene die straks rechteloos bij de rechter staat met een vormfout - en we wachten hoe deze wordt opgelost. Of niet, de gemeente keurt haar eigen vlees graag goed. Ook daarvan heeft de redactie bewijzen. Heeft u een dergelijke ervaring dan horen wij dat graag.

Waarschuwing: lees de brieven van de gemeente goed want zo kunnen ze een gang naar de Raad van State of bestuursrechter voorkomen wegens vormfout en reageer op tijd. Alleen al het feit dat wij deze waarschuwing moeten schrijven is al schandalig.

Wij zijn benieuwd naar uw reactie en kunt u sturen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Het liefst met de documenten die de gemeente u gestuurd heeft. Dan gaat een groep specialisten hiermee aan de slag.

Is de gemeente Veenendaal te vertrouwen?

Nee dat is op basis van alles wat hier op de redactie voorbij is gekomen niet aannemelijk. Ook een journalist van de Rijnpost kwam/komt tot de zelfde conclusie. Maar dat is simpel op te lossen als de redactie 2 uurtjes met een rechercheur van Buro Bing ( Buro Integriteit Nederlandse Gemeente) mag spreken. Maar dat wil de burgemeester niet en de gemeenteraad? Tja, die zitten er kennelijk alleen om de Top Hypotheek af te lossen. Kijk eens naar een raadvergadering, hoe infantiel! Op een enkeling na. Probeer je ze op hun eigen niveau aan te spreken gaan ze huilen over de toon. Dus daar is ook niets van te verwachten. Gemeenteraadsleden vinden het kennelijk wel best (en wellicht profiteren ze zelfs van voorkennis) en doen hun controlerende taak daarvoor onvoldoende. ( de redactie mag/kan BING helaas niet inhuren) Meerdere keren heeft de redactie een spoedappel doen uitgaan naar burgemeester Kats. Maar geen reactie. Waarom toch niet? Van onbehoorlijk bestuur is sprake, dat kan niemand meer ontkennen. Of Is het omdat arrestaties onvermijdelijk zijn wanneer de gemeente Veenendaal tegen het licht wordt gehouden? We weten het niet, bijzonder is het wel. Waarom mag de redactie niet 2 uur met met een rechercheur van Buro Bing praten, de redactie is zelfs bereid deze kosten zelf te betalen? Wat is het probleem? Dat blijft toch wel de vraag! Of toch niet!

Want ..........

Het stinkt in Veenendaal! Deze gemeente is hard gegroeid, hele wijken zijn erbij gekomen dit gaat om honderden miljoenen. Deze weelde kan een (mogelijk goedwillend) amateur bestuur kennelijk niet dragen. Tientallen miljoenen zijn er de afgelopen jaren al verloren door wanbeleid. En zeker niet met een burgemeester die op Twitter uitvent dat hij zijn lidmaatschap van de SGP heeft opgezegd en zich ondertussen uitgebreid als Staatsman laat portretteren (Kijk hier hebben we hem in vol ornaat Klik!, de man heeft alles aan de SGP te danken, wat is er in de man gevaren? Hij blijft zich inzetten voor deze mooie stad. Ga dan aan het werk man! Inzetten ( obligaat beloven je best te doen) is geen werken. Daar ontbreekt het je aan! Ga je dan inzetten voor bijv. een vereniging en zeg je baan op. En nee geen wachtgeld! Volgens onze bronnen (SGP) was Kees van der Staaij (voorman van de SGP) ook niet rouwig om je vertrek. Want de burgemeester vindt zichzelf "inclusiever ( snap je het dan nog wel (red)) " dan Kees van der Staaij. Je moet maar durven. Maar in Veenendaal moet je nergens verbaasd over zijn. De man is ondertussen op social media compleet uitgelachen en weggehoond. En ook het altijd "brave" RTV Utrecht kon meerdere sneren niet laten. Dat was dan wel weer grappig. Hij heeft zichzelf kennelijk onsterfelijk belachelijk gemaakt. Heb je dan nog wel gezag?

De burgemeester heeft inmiddels op twitter getwitterd dat hij niet meer over de kwestie wil twitteren. Proest! Het is echt waar, bewijs RTV Utrecht. Dit verzin je niet! Tip van de redactie, u had beter in uw SGP tijd moeten opletten. Berouw komt naar de zonde, nietwaar? Had uw Twittervinger wat beter onder controle gehouden! Ook is de burgemeester niet het enige Twitter-licht (of noem het zoals de redactie " een dwaallicht") uit het college van B&W. Compleet met smileys. Tja wat kan je dan ook van deze gemeente verwachten? Niet veel dus. Een kleuterklas is het. kijk eens naar die raadsvergaderingen. U gaat waarschijnlijk met uw hoofd op de tafel slaan over zoveel stupiditeit en ze schamen zich niet eens! De grootste komiek is volgens de redactie Potjjewijd. We zullen het filmpje plaatsen als we uitgelachen zijn. En het weer kunnen aanzien! En dat in een raadsvergadering over het feit dat Veenendaal van het gas af moet en verplicht warmtepompen door de strot geduwd worden die mensen heel veel ellende gaat brengen. Ja joh, speel de nar maar! Wat een volk!

Terwijl ambtenaren burgers (waaronder een gezin waar de zoon mantelzorger voor zijn moeder was) in het verderf storten. Uit elkaar gerukt omdat ze de druk van ambtenaren niet aankonden. Ze dreigde een schuur af te laten breken onder dwangsom, volledig onterecht en toen gingen ambtenaren verder met treiteren want er moesten zaken in de schuur zelf worden afgebroken. Ze zouden komen controleren, ze zijn nooit geweest! Het is maar waar de prioriteiten liggen van onze burgervader. Bewijs in handen van de redactie.

Update 30 september, vandaag heeft de redactie een start gemaakt en is op weg naar een rechtszaak met betrekking tot bovenstaande. Sommige zaken mogen niet onbesproken blijven. Fouten maken we allemaal maar fraude is geen fout en treiteren ook niet. Ook bedrijven die bewust gefraudeerd hebben zijn wat de redactie betreft: AF!!! Ze stelen dan geld van de burger middels "geitenpaadjes" en "inlegblaadjes". En kunnen mensen die daardoor geen koopwoning kunnen bemachtigen de spreekwoordelijke "poot uitdraaien". Inmiddels zijn huurders 14 keer armer dan huiseigenaren. Bron Nu.nl.

De redactie is van dichtbij bekend met zo'n appartementencomplex wat door fraude van ambtenaren en bestuur, die vergeten we ook niet, in handen van een investeerder is gespeeld. Hoe ze dat doen? behoorlijk slim/ of noem het achterbaks en uit het zicht. Maar dat zal niet meer gebeuren dat belooft de redactie u. U krijgt volledig openheid van deze zaken. Maar eerst moet de redactie de procedures volgen. U leest het hier maar voor nu gaat dit naar de rechter. Welkom in Veenendaal waar door dit soort grappen bijna geen woning meer te betalen is door schandelijke huurprijzen te vragen. Bovendien is het achterbaks. We zijn werkelijk benieuwd waar dit in de komende gerechtelijke procedure gaat eindigen. In ieder geval accepteert uw redactie geen getreiter - het is hier geen speeltuin voor treiter-ambtenaren die volledig los zijn gezongen van de werkelijkheid. Het wetboek van strafrecht is duidelijk en geldt voor iedereen. De ambtenaar kan gestraft worden met geldboete van de 4e categorie of een gevangenisstraf van 2 jaar. Op staande voet ontslag is pas het begin. De macht stijgt ze naar het hoofd - en fraude accepteert de redactie al helemaal niet. Tegen de betrokken bedrijven zal strafaangifte worden gedaan. Eerst wachten we nog een officiële reactie van de gemeente Veenendaal af. Dan kunnen we naar de rechter. Volg het vanaf dat moment op www.veenendaal-forum.nl

Want...............

Wie het vertrouwen beschaamt, kan niet langer met autoriteit optreden. En daarmee is de cirkel rond, een slappe gemeenteraad die er voor zichzelf zit en het allemaal wel best vindt (of belangenverstrengeling? Precies zoals de journalist van de Rijnpost schreef. Ere wie ere toekomt! Er gaat in deze gemeente teveel geld om! De derde gemeente in de provincie Utrecht. Enige oplossing;
BURO BING waarom ook niet, de redactie betaalt! Het kost de burger geen cent. Mocht de redactie ongelijk hebben dan weten we dat ook en zal de redactie op deze site excuses maken. Maar de redactie heeft bewijzen in handen die zeer explosief zijn. Dit heeft de redactie al el een keer ( uitgebreid telefonisch) met een ambtenaar besproken. Daar is uiteraard niks mee gedaan! Onder de pet gehouden terwijl het groot alarm had moeten zijn. Maar geloof ons maar, we gaan niet over 1 nacht ijs. Is Veenendaal een criminele organisatie? Wij kunnen zo langzamerhand niet tot een andere conclusie komen. Wij niet alleen, zelfs een journalist. Daarom Buro Bing. (red).

In bewerking

Gemeenteraadsverkiezingen 2022,
Hoe hebben de burgemeester, wethouders en raadsleden het gedaan?

We kennen het allemaal, de gemeente gedraagt zich als een ambtelijke kolos. je komt er niet doorheen. Als je al antwoord krijgt. WOB verzoeken worden niet beantwoord en er zit nog heel veel meer scheef. Zelfs de regionale krant "De Rijnpost" kan zijn ergenis niet onderdrukken over het gedrag van deze gemeente en de vorige burgemeester Kolff. Ga hier naar de Rijnpost.

Citaat uit de Rijnpost

"Ook de activiteiten van burgemeester en wethouders werden lange tijd onder de pet gehouden, zonder dat iemand (ook raadsleden niet!) het opmerkte". einde citaat.

Redactie
Laat dit eens op u inwerken. De democratie werkt niet in Veenendaal volgens deze journalist. Eén spreekwoord bevat `vis begint te stinken bij de kop". Hoe zit het dan met de rest van de organisatie is een terechte vraag in Corona tijd. Hoe is de integriteit gegarandeerd. Daar heeft uw redactie een WOB verzoek over doen uitgaan. Uiteraard geen antwoord.

De redactie heeft ontelbare keren de burgemeester gevraagd een onderzoek te laten uitvoeren door BURO BING. Het is me nogal niet wat als burgers bewust niet geïnformeerd worden. Zelfs raadsleden worden niet of onvoldoende geïnformeerd volgens de journalist. Dat is ernstig en werkt fraude en corruptie in de hand als raadsleden hun taak niet kunnen uitvoeren. Namelijk het controleren van het college van het college van B&W. Juist dan is het goed om de ramen open te gooien met een integriteitsonderzoek.De raad heeft het recht om onderzoek te doen naar het bestuur van het college van burgemeester en wethouders. Onbegrijpelijk dat raadsleden niet aan de bel hebben getrokken.

Wij gaan proberen een poll op deze website te krijgen waar u de de simpele vraag kunt beantwoorden. Vindt u het nodig dat Buro Bing ( Buro Integriteit Nederlandse Gemeenten) wordt ingeschakeld? We zijn benieuwd naar uw antwoord.

Een ander punt wat bij de redactie vragen oproept is het feit dat we nog steeds in Corona tijd leven. En ook de 1,5 meter regel geldt nog (daar kan je wat van vinden) voor iedereen. De redactie ziet dat veel bedrijven zich eraan houden maar ook veel bedrijven niet, met name in de bouw. Maar ondertussen zijn er wel veel mensen bekeurd en andere niet. De redactie heeft aan burgemeester Kats gevraagd of hij bereid is de bonnen die uitgedeeld zijn te verscheuren. Geen antwoord.

Daarnaast volgt het dossier windmolens. Deze zijn bewezen ziekmakend maar gemeentes denderen maar door. Voor deze gelegenheid hebben we ook de domeinen www.wageningen-forum.nl; www.ede-forum.nl; www.Renswoude-forum.nl; www.utrechtseheuvelrug-forum.nl en www.rhenen-forum.nl geregistreerd. Deze komen online als we dit forum naar ons zin draaiend hebben. Geef ons nog even tijd. Vrijwiligers in deze gemeenten kunnen zich melden. Hosting en domeinen wordt door de redactie betaald.

Veel gaat ook goed, Veenendaal ligt er keurig bij in vergelijking van sommige andere gemeenten. Dank voor de dames en heren die dit realiseren.

Deel uw ervaringen
Deel uw ervaringen middels ons forum. De komende weken gaan we hier hard mee aan de slag. Vertel wat positief is, wat negatief. Heeft u juridische problemen met de gemeente? Andere ervaringen? Wij gaan deze website met z'n allen maken. Zie het maar als een omgekeerd verkiezingsprogramma. De tijd van de burger onwetend houden is voorbij. Nee vanaf nu zijn we ze een stap voor. Wij maken ons eigen verkiezingsprogramma en de bestuurders en raadsleden mogen solliciteren. Wij burgers draaien de zaak eens om. Wanneer iemand - hetzij de burgemeester, wethouders of raadsleden - zijn/haar salaris niet waard is moeten wij als burgers van Veenendaal kunnen ingrijpen. Is het moeilijk? Ja! Is dat onmogelijk? Nee!

Op het forum kunnen we binnenkort discussiëren wat uw ervaringen zijn met de burgemeester, de wethouders en eventueel de raadsleden. Deze hebben 3 jaar kunnen laten zien waar ze voor stonden, hebben ze zich aan de afspraken gehouden? Zou u weer op dit raadslid stemmen of heeft u er achteraf spijt van gehad. Ervaringen met ambtenaren mag u ook kwijt op het forum maar u mag geen namen noemen. Een ambtenaar is ook een werknemer en staat in een gezagsverhouding. Hij/zij doet gewoon zijn werk. Maar op welke manier, daar mag u best kritiek op hebben of juist een compliment geven.

Juridische problemen
Heeft u geen rechtsbijstandverzekering dan heeft u en advocaat nodig. Advocaten nodigen we uit om een banner op deze website te plaatsen. Hiervoor vragen € 50,- (het kost de redactie wat werk) en dit bedrag zouden we graag gestort zien naar de voedselbank of dierenambulance. Graag een bewijs van storting aanleveren en uw banner. Indien u dat wenst krijgt u ook een eigen pagina op deze website waar u wat meer kunt vertellen over uw kantoor.

Let op dit 28 -06-2021 heeft Veenendaal geruisloos een besluit genomen wat ons allemaal raakt. Veenendaal moet namelijk van het aardgas af vinden ze. En dit wordt nauwelijks gecommuniceerd. U mag wel raden wie dit gaat betalen.

Lees hier verder en ga in bezwaar u heeft nog maar enkele weken. Geef uw zienswijzen op tijd door op ongeveer deze manier door.

Ik behoud mij het recht deze zienswijze aan te vullen en verder te formaliseren. U kunt dit schrijven meerledig opvatten, als appèl, zienswijze of bezwaar (in eerste aanleg, met na-dere gronden later aan te vullen). Als oplettende burger zal ik in dit schrijven uiteenzetten hoe, naar mijn mening, allerlei democratische leemten die in de hele procedure zijn binnengeslopen. Daarnaast heb ik het volgende toe te voegen:

Bezwaren kunnen o.a. zijn

Het kost zoveel geld, dat heb ik niet
Leg uw situatie uit en reageer op tijd. Laat u niet afschepen met een subsidie-verhaal. Dat was met astbestdaken ook het geval. Maar de pot was snel leeg en iedereen viste achter het net.

de verbouwing is zoveel gedoe. Dat kan niet met mijn gezondheid.
Leg uw situatie uit en reageer op tijd.

Hoe kan ik nou koken zonder gas
Leg uw situatie uit en reageer op tijd.

Wie garandeert mij dat de warmtepomp mijn woning warm krijgt?
Leg uw situatie uit en reageer op tijd.

Hoe kan de gemeente mij garanderen dat ik mijn woning kan blijven wonen als de verduurzaming teveel geld kost
Leg uw situatie uit en reageer op tijd.

Redactie: Dit gaat de burgers heel veel geld kosten. En dit wordt laf gecommuniceerd via de site overheid.nl en niet in de krant. Zo hoopt de de gemeente dit er allemaal geruisloos doorheen te drukken. Geef uw mening op het forum en ga massaal in bezwaar.

Tot en met 16 augustus kunnen inwoners van de gemeente Veenendaal en overige belanghebbenden een inspraakreactie op het ontwerp van de visie kenbaar maken bij de gemeenteraad van Veenendaal. Dit kan digitaal, schriftelijk of mondeling. Na deze periode worden de eventueel ingediende zienswijzen beoordeeld en aansluitend hopen we het plan eind 2021 definitief vast te stellen. De Transitievisie Warmte wordt elke 5 jaar herzien. Programmaplan Energieneutraal Veenendaal 2022-2025

Tegelijk met het plan voor een aardgasvrij Veenendaal maakt de gemeente ook een Programmaplan Energieneutraal Veenendaal 2050 voor de periode 2022-2025. . Ook over dit plan heeft de raad inmiddels een besluit genomen. Het Programmaplan vormt de vertaling naar de praktische aanpak en is een vervolg op het programmaplan 2017-2021. Hierin zijn de concrete energieambities voor de komende 4 jaar uitgewerkt, die toewerken naar een energieneutrale leefomgeving. De uitvoering van de Transitievisie Warmte, het aardgasvrij maken van Veenendaal, valt onder ‘de paraplu’ van het Programmaplan. Programmaplan ter inzage Het Programmaplan Energieneutraal Veenendaal 2022-2025 ligt ook ter inzage via Overheid.nl, van 6 juli tot en met 16 augustus 2021. Het Programmaplan zelf staat op de site van overheid.nl bij 'externe bijlagen' (links onderin). Je kunt de stukken ook op afspraak inzien bij het Omgevingsloket in het gemeentehuis. Maak hiervoor een afspraak via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of (0318) 538 538.

Tot en met 16 augustus kunnen inwoners van de gemeente Veenendaal en overige belanghebbenden een inspraakreactie op het Programmaplan kenbaar maken bij de gemeenteraad van Veenendaal. Dit kan digitaal, schriftelijk of mondeling.

Bron: www.duurzaamveenedaal.nl

Redactie: Ook een site die je maar net moet zien vinden. Overigens het geje en gejij komt niet van de redactie af maar van de gemeente Veenendaal zelf. Zijn wij burgers geen U meer? Betalen mogen we wel.

Stemming 28 juni 2021.

Wie hebben voorgestemd: PVDA; Groen Links; SP; Denk; D66; CDA; Pro Veenendaal; SGP; VVD; Christen Unie!

Tegen gestemd vanuit rationale afwegingen: Lokaal Veenendaal.

30 leden voor 3 tegen. U kunt uw borst natmaken. Aardgasland Nederland gaat van het gas en ondertussen blijven we exporteren naar het buitenland. O.a. Italie voor een fractie van de prijs die wij burgers in Nederland betalen. Binnen de EU is Nederland de grootste producent van aardgas. Op wereldniveau staat Nederland op de 9e plaats van grootste aardgasproducenten.

Bron: www.onsaardgas.nl

De raadsvergadering is terug te kijken via deze link. Vanaf 3:07.50. Zij kunnen deze transitie wel betalen. Binnenkort kunt u hier verwachten wat een Raadslid, Wethouder en burgermeester verdiend. Blijf deze website volgen.

Concept

Veenendaal 2022, het rampjaar.

Vertrouwen is goed, controle is beter!

Overal wordt gebouwd in Veenendaal terwijl veel mensen thuis moeten werken. Aannemers zoals als Van de Heuvel hebben daar lak aan. Zij komen met opvallend grote machines de wijken in, (kantoorpanden worden immers niet meer gebouwd) dus we gaan de mensen die thuis moeten werken, ziek zijn, moeten studeren gewoon maar lastig lastig vallen uit winstbejag. Zonder enige communicatie. Wij zijn hier de baas... en wij doen wat wij willen. Moet u werken? Jammer voor u. Bent u ziek? Jammer voor u? Bent u aan het thuiswerken? Jammer voor nu. Moeten u of uw kinderen studeren? Jammer voor u. Bent u aan huis gekluisterd? Jammer voor u. Heeft u een dierbare verloren? Jammer voor u.

Wij hebben een vergunning dus wij doen waar we zin in hebben

De redactie durft gerust Van de Heuvel een asociaal bedrijf te noemen. Dat is deze gemeente trouwens ook, meer dan asociaal zelfs.Daar komt nog genoeg van bovendrijven de komende tijd. De zaak is inmiddels ook onder de rechter want dit vreselijke bedrijf houdt met niets of niemand rekening. Meer informatie volgt. Het interesseert niemand wat zolang het maar geld oplevert. De redactie noemt van De Heuvel een vloek! En daar hebben we hele goede redenen voor dus de redactie zegt dit niet voor niets. Waterleiding bedrijf Vitens, daar werken ze nu voor is inmiddels ook geïnformeerd. De redactie is benieuwd naar hun reactie. Die zullen we plaatsen.Inmiddels redactie van Vittens binnen, van het kasje naar de muur gestuurd. Ok dan gaan we de muur maar proberen. Niemand schiet er wat mee op, levert alleen verliezers. Maar het geld van Van de Heuvel is binnen. Goed gedaan joh, zo dachten aannemers ook in wo2 toen ze bunkers voor de nazi's bouwde. Hier op Wikipedia kunt u lezen wat bunkerbouwers precies waren en wat ze deden en feitelijk nooit echt zijn gestraft. U kunt ook het woord "bunkerbouwer" bij Google intikken. Er staat genoeg over.

--------------

Er zijn op dit moment gemeenteraadsverkiezingen aan de gang. Hierbij oefenen wij via een “stempas” (privilege, geen recht!) het ons toebedeelde recht om te stemmen uit. We zijn door de STAAT over de procedure ingelicht. We hebben een overzicht gekregen van de politieke partijen waar we op kunnen stemmen. Politieke partijen bestaan uit politici die in de gemeenteraden 4 jaar lang namens ons zullen spreken. Voordat ze dat doen, leggen ze een zuiveringseed af. Alles wat ze de kiesgerechtigden hebben beloofd om in de gemeenteraad te komen, wordt afgezworen.

Politieke partijen zijn sekten. Politici zijn sekteleiders. De doctrines zijn sektarisch en occult. Partijleden zijn sekteleden. Kiezers die hun stem en hun mening aan de sekte doneren zijn sektarische sympathisanten. Met het uitbrengen van hun stem, is hun mening geëlimineerd en zijn ze collectief monddood gemaakt. De sekteleiders en -leden nemen de honneurs waar.

Kiesgerechtigden die niet hebben gestemd en hun stempas in verzekerde bewaring hebben gesteld, zijn als enige nog wél gerechtigd te spreken en hun mening te geven.

Stem op Niemand en kies voor jezelf!

Update 17 april 2022, dit geloof je niet niet. Bestuur Veenendaal gaat met de zelfde partijen door, zelfs Lochtenberg kan door. Bedankt voor het stemmen, dikke doe kiezer. Tot over 4 jaar. Tegen die tijd trapt u er weer in. Inmiddels bent u wel failliet van het aardgas af ( u kunt nog altijd een dikke trui aantrekken toch? En staan de windmolens in uw achtertuin. Swiep Swiep, 24 uur per dag en op mooie zonnige dagen kunt u genieten van de slagschaduw. U heeft het goed gedaan burgers van Veenendaal door te gaan om te stemmen. Gefeliciteerd.

Als het niet rijmt hoef jij het niet te weten. Maar in Veenendaal werkt het nog iets anders. Jij krijgt niks te weten want wij doen waar wij zin in hebben. Zelfs gemeenteberichten zijn onvindbaar. De redactie vraagt al jaren om een integriteitsonderzoek door Buro Bing n.a.v. zaken die de burger zullen schokken. Thans onder de rechter. Gaan de nieuwe raadsleden dat doen denkt u. Ik help u uit de droom, NJET. Ze gaan hun - pas verworven - baantje niet in gevaar brengen. Maar we zullen het de nieuwe raadsleden vragen. Dan weet u ook gelijk op wie u uw stem hebt uitgebracht en wat u kan de komende 4 jaar kunt verwachten. Waarschijnlijk niets. We gaan het zien! Voorlopig loopt er een rechtszaak tegen de gemeente Veenendaal wat de redactie is er getuigen van geweest dat er bij grondverkoop en aanbouw van een appartementencomplex de burger ronduit werd bedonderd door ambtenaren en andere belanghebbenden zoals bouwbedrijven, MKB-ers enz.

Het was bijna onvindbaar ( GEMEENTEBERICHTEN ZIJN NAUWELIJKS TE VINDEN) dat er een inspraakavond werd gehouden. Daar kwam de redactie (bij toeval) achter en is daar geweest. Daar waren allemaal onbekenden, dus mensen die geen belanghebbende waren. De redactie is daarop gaan vragen, " wat vindt u van dit gebouw?". De mevrouw antwoordde " niks maar mijn man is oud ambtenaar en ze hebben ons gevraagd een goed woordje voor het gebouw te doen. Daar zijn getuigen van die de redactie kent o.a. gemeenteambtenaren. Een paar weken later kwam er een schrijven ( toen wel) door de Gemeente dat het gebouw goed was ontvangen. Ambtenaren zijn op de hoogte gebracht van deze praktijken. Maar de beerput blijft gesloten tot de dag van vandaag. De redactie vraagt al 5 jaar aan gemeente om een onderzoek door BURO Bing naar deze fraude waar een select groepje zich kennelijk mag verrijken. Er worden schandalige huurprijzen gevraagd. Verzinnen wij niet, staat gewoon regelmatig op Funda. De actieve participatiecommissie was vandaag dag 1 al mordicus tegen. Geen antwoord.

De redactie is bereid dit onder ede te verklaren, Bovendien zijn er meer getuigen geweest van deze oplichting. Die kent de redactie ook dus we vragen de rechter hen ook te laten getuigen. Buro BING zal met een enkel gesprek met de redactie waarschijnlijk direct een onderzoek willen starten. Maar dat moet via de gemeente. En dat is nu weer net het probleem. Dat doen ze niet. Weet waar u op gestemd heeft. We zijn benieuwd of de nieuwe gemeenteraadsleden ook het deksel op de beerput houden. We vrezen het ergste. Als die mevrouw niet zo loslippig was geweest waren we er nooit achter gekomen.

Wat gebeurt er met een burger als een schuur niet volgens de regels is gebouwd? Afbreken met dwangsommen op de koop toe.

Begint democratie niet bij een goed geïnformeerde burger? Helaas niet in Veenendaal.

Daar denken ze in Veenendaal anders over.
Burgemeester, Klik eens het onderstaande artikel van het AD eens aan, toch geen aureooltje voor ambtenaren, Zijn gewoon ronduit rot (niet allemaal gelukkig maar wel veel van degene die met aannemers " mogen " praten). Tja, tegen zoveel geld kan een ambtenaartje niet op. Dus ze zoeken compensatie. Graag onderzoek door Buro BING, waarom toch niet? U hebt toch niks te verbergen burgemeester? Toch?? De redactie betaalt het intake tot onderzoek, dit kost de burger dus niets. Geen enkele cent!

Nee? Echt niet burgemeester, het kost niks

Als u dit niet toestaat bent u volgens de redactie een waardeloze burgemeester. Waarvan Akte! Een volgende burgemeester moet dan orde op zaken stellen alsof een volgende burgemeester zijn handen aan deze corruptie wil branden

De genoemde ambtenaren hier in het Veenendaalse denken te kunnen optreden als ondernemers met grond? Alsof het hun eigendom is. Het is lachwekkend maar het is waar. Grond wordt via handjeklap gegund aan vriendjes. Vandaar onderzoek dat we onderzoek door de rechercheurs van Buro Bing eisen. Deze kunnen mega huuropbrengsten genereren. Ten koste van mensen die geen hypotheek kunnen krijgen.

Maar deze ambtenaren zijn geen ondernemers! Het zijn mensen die regels maken, ze uitvoeren en zich gedragen als kooplieden. Denken die ambtenaren dat echt dat dit allemaal maar kan? Is de burger gek? De redactie gaat niet over 1 nacht ijs en dat kunnen we bewijzen.

Dat soort ambtenaren zijn sukkels die erin gaan bij het groot kapitaal al worden ze (zogenaamd) wel serieus genomen door een aantal bedrijven (die de redactie kent). Logisch als ze zo'n idioot/ambtenaar tegenkomen zullen ze dat uitnutten! Dat is kapitalisme! Wie appelen vaart........ en de ambtenaar is blij met het klokhuis. Maar dat snappen ze niet! En straks strafrecht op de koop toe.

Wat zijn ze trots dat ze een fles wijn van € 127,- in de horeca mogen zuipen van een aannemer. U doet echt niets verkeerd hoor ambtenaar, u doet gewoon uw plicht. De aannemer lacht zich kapot, die heeft 2,5 ton binnen. Mensen achter de bar praten wel eens als hun dingen opvallen en zo hoor je nog eens wat.

Nepotisme? Was het maar waar. Het is veel erger. 100% corruptie. Ook - en dat is mogelijk nog veel ernstiger - wordt er geen 1,5 meter op dat soort bouwplaatsen (verkocht door de gemeente) gehandhaafd. We zeggen het maar; een ander wordt ervoor bekeurd. Schaamt u zich niet burgemeester? Terwijl de horeca hierdoor in lockdown moet en er gesproken wordt over verplichte vaccinaties. Wij ontvangen graag van u een reactie op ons bezwaarschrift. Dan kunnen we naar de rechter, of Buro BING. Het maakt de redactie niet uit. U bent al een hele tijd in gebreke burgemeester en nu moet ons nu betalen, u helaas niet maar de burger van Veenendaal. Zo heeft de wetgever het immers geregeld.
https://www.ad.nl/utrecht/ambtenaar-uit-culemborg-aangehouden-op-verdenking-van-oplichting-omkoping-en-witwassen~a7cf62ac
Een jurist legt helder uit wat hier aan de hand is.
De redactie

Verplichte vaccinatie

Wilt u een verplichte vaccinatie riskeren omdat de gemeente een stukje grond verkoopt en onverantwoordelijk is? Of erger, u, uw naasten, uw buren uw vrienden ziek worden? Uw kinderen niet meer naar school kunnen? Daar past de redactie voor. En zelfs als u gevaccineerd bent kunt u Corona krijgen. Minder heftig, maar als uw lichaam bijvoorbeeld al vecht tegen een ontsteking ( u hoeft niet eens te weten dat u die heeft ) kan Corona fataal zijn! Daar zijn al talloze voorbeelden van. Bijvoorbeeld met een ontsteking in uw mond. Blijf deze website volgen en er zullen ook video's worden geplaatst op deze website. Wie is hier juridisch verantwoordelijk voor als buurtbewoners hierdoor ernstig ziek worden, hun ouders of kinderen kunnen besmetten? In quarantaine moeten? Wie gaat dat betalen. De volksgezondheid loopt ernstig risico. De redactie overweegt dan ook strafaangifte tegen burgemeester Kats. De regels gelden voor iedereen burgemeester Kats. Zelfs als de grond is verkocht door de gemeente.

Wie het vertrouwen beschaamt, kan niet langer met autoriteit optreden.

test1 Test2

De redactie vraagt zich af in welk krankzinnigengesticht we terecht zijn gekomen. Laten we er, tenminste voor nu, maar om lachen ! Voorlopig. Tot de rechter uitspraak doet. De gemeente speelt stommetje. Best dat kan de redactie ook! De procedure loopt inmiddels. Tot die tijd leven we kennelijk in......... Het Veense Waldolala. Waar alles kan en alles mag.
Zolang het maar geld oplevert.

De VVD Blaaskaak

Proest het is niet allemaal kommer en kwel in Veenendaal. Soms kan je je ook stuk lachen! Zie je hem lopen! VVD lijstrekkertje Lochtenberg. Hij durft niet eens in de camera te kijken. Wat heb je te verbergen knul? Kijk in de camera dan kan iedereen notie nemen van wie je bent.
Niks? Dan rest alleen onderzoek door Buro BING!! Daar vraagt de redactie al 5 jaar om
voor de burgers van Veenendaal.
De redactie betaalt zelfs. Waarom mag er geen onderzoek komen? Is Veenendaal corrupt?

Terug naar Lochtenberg beste mensen, daar heeft het ventje" de VVD blaaskaak " (gaat de redactie maar vanuit) over nagedacht.
Of Hans van Mierlo nageaapt??? Pure plagiaat! De redactie denk het laatste. Bruto € 8.84,34 euro pakt dat mannetje elke maand. Uw geld! Los van onkostenvergoeding. En dat vindt de redactie " pathetisch ". Hoe kunnen die wanstaltige schoenen (waarom hebben dat soort types altijd van dat soort schoenen, je ziet het ook bij Hugo de Jonge. Hele land lacht hem uit), Maar hoe kunnen die lui zoveel geld verdienen? Of ligt het juist aan die schoenen? Je moet ergens de schuld aan geven.

Zijn dit soort mensen schoften? Nee, maar we geven ze de kans om ons, burgers van Veenendaal te beroven. Het ligt aan ons burgers. We zijn knettergek.

U kunt het stoppen!!


Foto is beschermd met auteursrecht dus wilt u lachen,
klik hier door naar de Rijnpost.

Maar kijk zeker het filmpje van 15 februari 1967. Van Mierlo was een vent en keek in de camera. En kijk dan nog eens naar Lochtenberg! Hij durft u niet eens rechtstreeks aan te kijken. Maar wil welk uw stem. Ja voor 9 mille per maand.Dan weet je waar je het voor doet.
Wat heeft Lochtenberg gepresteerd voor dat enorme geld op zijn bankrekening? Dus bijna` € 9000,- bruto in de maand. Waar moet u van leven?
Stem VVD, Lochtenberg adviseert het u met klem! Wij van WC eend.

Zijn vader in het vastgoed en raadslid voor de partij lokaal Veenendaal. Tel uit uw winst. Wat kan er mis gaan in Coronatijd waar bedrijven aan het infuus liggen
Zij lopen lekker door de Albert Hein. En u?

Wegwezen met zo'n nonvaleur! Of gooi uw stem weg. De redactie is nergens meer verbaasd over. Stop deze waanzin! Hoe is de integriteit van de gemeente Veenendaal geregeld. Daar heeft de redactie een wob verzoek over doen uitgaan. Uiteraard geen reactie. Helaas kunnen ze dit negeren wat er staan geen boetes op. Anders dan bovenstaande. Uw belastinggeld wordt straks aan de redactie overgemaakt. Is een verplichting bij te laat antwoorden. Ach ze hebben hier in Veenendaal toch geld zat. Maar daar hebben we een goede bestemming voor. Een dierenweide. Die gestolen is door deze gemeente. Want uiteindelijk had de participatie-comissie geen stem. Dat gaan we nog eens zien! Blijf deze website volgen. Want binnenkort komt de redactie met overweldigend nieuws waaruit blijkt dat deze gemeente corrupt is. Geen ontkennen aan. En ze weten dat op het gemeentehuis ook! De redactie heeft het ze namelijk zelf verteld. Er volgde een hele diepe zucht van de ambtenaar in kwestie. Maar niks mee gedaan! Dus medeplichtig. Nu spelen ze stommetje. Maar dat kost geld tegenwoordig, Uw geld wel te verstaan. Daarnaast zal er aangifte worden gedaan. Dus nog eens een keer strafrecht op de koop toe. Wie had dat gedacht in een fatsoenlijke christelijke gemeente? Wat de redactie binnenkort in een rechtszaak tegen de gemeente gaat bekend maken is mogelijk ook van belang voor u.
We begrijpen u ongeduld maar we kunnen dit om strategische redenen nog niet bekend maken. Eerst wachten we op antwoord.

Het schandaal! Terreur door ambtenaren.

1 jaar lang heeft een ambtenaar een gezin geterroriseerd met valse beweringen om maar niet zijn ongelijk hoeven toe te geven (alweer). Of is het onveilig in Veenendaal voor een ambtenaar een fout toe te geven? Wanbestuur, die ambtenaar in kwestie treitert toch niet voor niks? Zou je denken! Dat kwam ons laatst ter oren. Is het bestuur van Veenendaal te ver van de werkelijkheid afgedreven? Een ambtenaar is ook maar werknemer en staat in een gezagsverhouding.

Zelfs een advocaat kwam er nauwelijks doorheen. " Moeilijke gemeente" zei hij. Wat voor volk zijn Veenendaalse ambtenaren. De mevrouw in kwestie (uiterst beschaafd) zei " als ik hem zie sla ik hem een blauw oog". Dat begin je je toch werkelijk af te vragen waar zijn de raadsleden? Of worden die betaald om " ziende blind" te zijn? Is in deze gemeente de integriteit nog geborgd?? Het talent, de gemeente secretaris die meer dan haar schaal betaald kreeg. Waarom? Dat is nooit duidelijk geworden maar is kennelijk al "gevlucht" naar een mindere functie in Nijmegen! Zal niet voor niets zijn. Hier moet onderzoek naar komen. Dat de gemeenteraad dit gepikt heeft is onbegrijpelijk. Zeker in Coronatijd waarin de gemeente velen taken extra hebben gekregen bij het uitvoeren en dus weten welke ondernemers op omvallen staan is integriteit het allerbelangrijkste. En daar twijfelt de redactie aan! De rechter zal het oordeel (moeten/gaan) vellen.

Geachte mevrouw S. (Tineke) Bette-van de Nadort (fractievoorzitter Christen Unie en grootste partij). Wordt het geen tijd om voor een onderzoek door BURO BING? Zeker ook naar aanleiding wat er is gebeurd rond de Nasser Moskee. Een nieuwe moskee is altijd controversieel, kerk trouwens ook, (dat kan niemand ontkennen, zeker in een tijd van woningnood en Nassar had immers al een Moskee! Niet onbelangrijk!) maar hoe de gemeente met deze mensen is omgegaan is met geen pen te beschrijven. Ga uw excuses aan het moskeebestuur aanbieden als fractievoorzitter van de grootse partij. En vraag om onderzoek van Buro BING. Laat zien dat u volksvertegenwoordiger bent. De redactie heeft dit allemaal gevolgd en kent ook alle leugens. Tenminste een hoop, hier moet een rechter over beslissen. Dit kan je als moskee bestuur niet over je kant laten gaan. Dan vindt het bestuur de redactie van deze site aan hun kant. Want ook de redactie zal een rechtszaak tegen deze gemeente starten. Gezamenljk mag ook als het bestuur dat wil.

Dit college kan niet anders meer dan de eer aan zichzelf houden en dat houdt in: Opstappen en een strafrechtelijk onderzoek starten. Dus als gemeenteraad NU angifte doen. Of Buro Bing. De uitkomst zal het zelfde zijn. Anders gaat de redactie door het stof en zal zijn excuses aanbieden. De redactie betaalt het vooronderzoek. In tegenstelling tot de nonvaleurs die wel geld kosten en zich verschuilen in het verborgene. Alsof niemand het niet ziet, kom nou! Dat zijn ze hier in de gemeente Veenendaal in al hun arrogantie gaan geloven, zo lijkt het.

Gooi het raam open. Zoniet, waarom dan niet? Simpele vraag toch? Kom op Veenendaal, laat zien waar je voor staat! Of is er wat aan de hand? Wat denkt u? U mag kiezen? Deze gemeente door laten gaan op deze manier of een objectief onderzoek wat indien nodig door de redactie wordt betaald? U mag het zeggen burgers van Veeendaa! Let op u Saeck voor u weer iemand of partij uw stem geeft.

----

In Veenendaal wordt overal gebouwd. Dat geeft overlast en is soms ziekmakend, met name als er iemand in uw gezin ziek is, u kleine kinderen heeft, u of uw kinderen moeten studeren om een plekje te verwerven in de maatschappij, u nachtdienst heeft, u verplicht thuis moet werken of nog erger u rouwt. Dat hoort allemaal bij het leven. Maar houdt de gemeente Veenendaal hier rekening mee? Of voeren de ambtenaren hun eigen zin consequent door zonder naar links of rechts te kijken. Tunnelvisie dus. De redactie wil graag in kaart brengen of de gemeente adequaat reageert op uw klacht. Daarnaast bereiken ons steeds meer berichten dat de gemeente Veenendaal bij bouwprojecten de burger onvoldoende informeert en dat er daardoor regelmatig handjeklap wordt gedaan bij de verkoop van grond. Dit is ernstige fraude. De redactie is in het bezit van enkele van dit soort zaken waarbij architectenbureaus, ambtenaren, bouwbedrijven en potentiële huurders (in dit geval moest de gemeente van het bedrijf af ) en ( mogelijk profijtelijk) samenspannen met de investeerder. Uw belastinggeld. De redactie heeft bewijs in handen. De geldstromen of diensten niet, maar dat komt later als er onderzoek komt van Buro Bing leest u gerust verder.

Daarnaast worden onterecht dwangbevelen afgekondigd. De redactie heeft bewijs in handen! Is dat bij u ook gebeurd? Lees onder verder.

De redactie heeft ook stukken in handen dat de gemeente niet ingrijpt bij bouwprojecten waar harde muziek wordt gedraaid. De gemeente is van mening dat muziek op de bouw hoort. O, dus als u thuis moet werken en uw buurman is een tuinhuis aan het bouwen mag de muziek schetteren. De ene ambtenaar beweerd tot 10 uur s'avonds. Een andere ambtenaar beweerd weer tot 7 uur s'avonds. Ze zeggen maar wat! Maar wat dacht u van NEE. Je zorgt niet voor overlast en je dringt andere mensen jouw muziekkeus niet op. Bewijs in handen van de redactie.

Maar de redactie is ook op zoek naar uw ervaringen om eventueel gezamenlijk een schadevergoeding te kunnen afdwingen bij de rechter en als de fraude echt te groot is, kan de burger naar de Raad van State om het gebouw af te laten breken. Dat moet namelijk een burger ook, zijn schuur of dakkapel afbreken ( terecht of niet niet, daar heeft de gemeente lak aan). Maar fraude van de gemeente zelf wordt onder de pet gehouden. Bewijs in handen. Lees vooral verder.

De redactie heeft bewijs van zo'n onterecht dwangbevel wat een burger in grote ellende heeft gestort. Dat weet burgemeester Kats, op het verzoek van de redactie met die mensen contact op te nemen om alles recht te zetten wordt door de burgemeester niet gereageerd. Het lijkt de toeslagenaffaire wel, maar dan op Veenendaals niveau. Dat moet je kunnen oplossen burgemeester Kats. Ga met die mensen praten. Zij hebben niks fout gedaan, uw ambtenaren hebben dat gedaan door incompetentie. En dan pas 6 weken later de fout toegeven. De mensen moesten er zelf voor bellen. Fatsoen moet je doen nietwaar! En als de burger terecht boos is gaan ambtenaren huilen om de toon. Het is de omgekeerde wereld! Maar ja wat kan je anders doen als je geen argumenten meer hebt? (red.) Tja, huilen om de toon terwijl je jezelf kapot moet schamen (het gaat voor nu om degene die dit zich aantrekt/aanstoot en zich schaamt. Die mensen zijn er, ook in de gemeente. De redactie is bekend met "insite" informatie maar die is voor nu onder embargo en wordt bekend bij de onvermijdelijke rechtstzaak. (red). Blijf deze site volgen! Update 23-10-16.35

Heeft de gemeente u ook onder drang van een dwangbevel ook iets laten afbreken? Neem contact met ons op want dat is in lang niet alle gevallen terecht. De ambtenaren doen maar wat. Een voorbeeld, de redactie heeft een brief van de gemeente in handen dat waarin " abusievelijk" een andere perceel wordt benoemd. Dat is de 3e zaak die "abusievelijk" fout is gegaan. Jaja, er is geen patroon in te zeker. De redactie heeft een officiële klacht over ambtenaar " M " doen uitgaan - ok hij heeft excuses gemaakt, maar dit zijn geen foutjes, voor de desbetreffende ambtenaar wel maar niet voor de gene die straks rechteloos bij de rechter staat met een vormfout - en we wachten hoe deze wordt opgelost. Of niet, de gemeente keurt haar eigen vlees graag goed. Ook daarvan heeft de redactie bewijzen. Heeft u een dergelijke ervaring dan horen wij dat graag.

Waarschuwing: lees de brieven van de gemeente goed want zo kunnen ze een gang naar de Raad van State of bestuursrechter voorkomen wegens vormfout en reageer op tijd. Alleen al het feit dat wij deze waarschuwing moeten schrijven is al schandalig.

Wij zijn benieuwd naar uw reactie en kunt u sturen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Het liefst met de documenten die de gemeente u gestuurd heeft. Dan gaat een groep specialisten hiermee aan de slag.

Is de gemeente Veenendaal te vertrouwen?

Nee dat is op basis van alles wat hier op de redactie voorbij is gekomen niet aannemelijk. Ook een journalist van de Rijnpost kwam/komt tot de zelfde conclusie. Maar dat is simpel op te lossen als de redactie 2 uurtjes met een rechercheur van Buro Bing ( Buro Integriteit Nederlandse Gemeente) mag spreken. Maar dat wil de burgemeester niet en de gemeenteraad? Tja, die zitten er kennelijk alleen om de Top Hypotheek af te lossen. Kijk eens naar een raadvergadering, hoe infantiel! Op een enkeling na. Probeer je ze op hun eigen niveau aan te spreken gaan ze huilen over de toon. Dus daar is ook niets van te verwachten. Gemeenteraadsleden vinden het kennelijk wel best (en wellicht profiteren ze zelfs van voorkennis) en doen hun controlerende taak daarvoor onvoldoende. ( de redactie mag/kan BING helaas niet inhuren) Meerdere keren heeft de redactie een spoedappel doen uitgaan naar burgemeester Kats. Maar geen reactie. Waarom toch niet? Van onbehoorlijk bestuur is sprake, dat kan niemand meer ontkennen. Of Is het omdat arrestaties onvermijdelijk zijn wanneer de gemeente Veenendaal tegen het licht wordt gehouden? We weten het niet, bijzonder is het wel. Waarom mag de redactie niet 2 uur met met een rechercheur van Buro Bing praten, de redactie is zelfs bereid deze kosten zelf te betalen? Wat is het probleem? Dat blijft toch wel de vraag! Of toch niet!

Want ..........

Het stinkt in Veenendaal! Deze gemeente is hard gegroeid, hele wijken zijn erbij gekomen dit gaat om honderden miljoenen. Deze weelde kan een (mogelijk goedwillend) amateur bestuur kennelijk niet dragen. Tientallen miljoenen zijn er de afgelopen jaren al verloren door wanbeleid. En zeker niet met een burgemeester die op Twitter uitvent dat hij zijn lidmaatschap van de SGP heeft opgezegd en zich ondertussen uitgebreid als Staatsman laat portretteren (Kijk hier hebben we hem in vol ornaat Klik!, de man heeft alles aan de SGP te danken, wat is er in de man gevaren? Hij blijft zich inzetten voor deze mooie stad. Ga dan aan het werk man! Inzetten ( obligaat beloven je best te doen) is geen werken. Daar ontbreekt het je aan! Ga je dan inzetten voor bijv. een vereniging en zeg je baan op. En nee geen wachtgeld! Volgens onze bronnen (SGP) was Kees van der Staaij (voorman van de SGP) ook niet rouwig om je vertrek. Want de burgemeester vindt zichzelf "inclusiever ( snap je het dan nog wel (red)) " dan Kees van der Staaij. Je moet maar durven. Maar in Veenendaal moet je nergens verbaasd over zijn. De man is ondertussen op social media compleet uitgelachen en weggehoond. En ook het altijd "brave" RTV Utrecht kon meerdere sneren niet laten. Dat was dan wel weer grappig. Hij heeft zichzelf kennelijk onsterfelijk belachelijk gemaakt. Heb je dan nog wel gezag?

De burgemeester heeft inmiddels op twitter getwitterd dat hij niet meer over de kwestie wil twitteren. Proest! Het is echt waar, bewijs RTV Utrecht. Dit verzin je niet! Tip van de redactie, u had beter in uw SGP tijd moeten opletten. Berouw komt naar de zonde, nietwaar? Had uw Twittervinger wat beter onder controle gehouden! Ook is de burgemeester niet het enige Twitter-licht (of noem het zoals de redactie " een dwaallicht") uit het college van B&W. Compleet met smileys. Tja wat kan je dan ook van deze gemeente verwachten? Niet veel dus. Een kleuterklas is het. kijk eens naar die raadsvergaderingen. U gaat waarschijnlijk met uw hoofd op de tafel slaan over zoveel stupiditeit en ze schamen zich niet eens! De grootste komiek is volgens de redactie Potjjewijd. We zullen het filmpje plaatsen als we uitgelachen zijn. En het weer kunnen aanzien! En dat in een raadsvergadering over het feit dat Veenendaal van het gas af moet en verplicht warmtepompen door de strot geduwd worden die mensen heel veel ellende gaat brengen. Ja joh, speel de nar maar! Wat een volk!

Terwijl ambtenaren burgers (waaronder een gezin waar de zoon mantelzorger voor zijn moeder was) in het verderf storten. Uit elkaar gerukt omdat ze de druk van ambtenaren niet aankonden. Ze dreigde een schuur af te laten breken onder dwangsom, volledig onterecht en toen gingen ambtenaren verder met treiteren want er moesten zaken in de schuur zelf worden afgebroken. Ze zouden komen controleren, ze zijn nooit geweest! Het is maar waar de prioriteiten liggen van onze burgervader. Bewijs in handen van de redactie.

Update 30 september, vandaag heeft de redactie een start gemaakt en is op weg naar een rechtszaak met betrekking tot bovenstaande. Sommige zaken mogen niet onbesproken blijven. Fouten maken we allemaal maar fraude is geen fout en treiteren ook niet. Ook bedrijven die bewust gefraudeerd hebben zijn wat de redactie betreft: AF!!! Ze stelen dan geld van de burger middels "geitenpaadjes" en "inlegblaadjes". En kunnen mensen die daardoor geen koopwoning kunnen bemachtigen de spreekwoordelijke "poot uitdraaien". Inmiddels zijn huurders 14 keer armer dan huiseigenaren. Bron Nu.nl.

De redactie is van dichtbij bekend met zo'n appartementencomplex wat door fraude van ambtenaren en bestuur, die vergeten we ook niet, in handen van een investeerder is gespeeld. Hoe ze dat doen? behoorlijk slim/ of noem het achterbaks en uit het zicht. Maar dat zal niet meer gebeuren dat belooft de redactie u. U krijgt volledig openheid van deze zaken. Maar eerst moet de redactie de procedures volgen. U leest het hier maar voor nu gaat dit naar de rechter. Welkom in Veenendaal waar door dit soort grappen bijna geen woning meer te betalen is door schandelijke huurprijzen te vragen. Bovendien is het achterbaks. We zijn werkelijk benieuwd waar dit in de komende gerechtelijke procedure gaat eindigen. In ieder geval accepteert uw redactie geen getreiter - het is hier geen speeltuin voor treiter-ambtenaren die volledig los zijn gezongen van de werkelijkheid. Het wetboek van strafrecht is duidelijk en geldt voor iedereen. De ambtenaar kan gestraft worden met geldboete van de 4e categorie of een gevangenisstraf van 2 jaar. Op staande voet ontslag is pas het begin. De macht stijgt ze naar het hoofd - en fraude accepteert de redactie al helemaal niet. Tegen de betrokken bedrijven zal strafaangifte worden gedaan. Eerst wachten we nog een officiële reactie van de gemeente Veenendaal af. Dan kunnen we naar de rechter. Volg het vanaf dat moment op www.veenendaal-forum.nl

Want...............

Wie het vertrouwen beschaamt, kan niet langer met autoriteit optreden. En daarmee is de cirkel rond, een slappe gemeenteraad die er voor zichzelf zit en het allemaal wel best vindt (of belangenverstrengeling? Precies zoals de journalist van de Rijnpost schreef. Ere wie ere toekomt! Er gaat in deze gemeente teveel geld om! De derde gemeente in de provincie Utrecht. Enige oplossing;
BURO BING waarom ook niet, de redactie betaalt! Het kost de burger geen cent. Mocht de redactie ongelijk hebben dan weten we dat ook en zal de redactie op deze site excuses maken. Maar de redactie heeft bewijzen in handen die zeer explosief zijn. Dit heeft de redactie al el een keer ( uitgebreid telefonisch) met een ambtenaar besproken. Daar is uiteraard niks mee gedaan! Onder de pet gehouden terwijl het groot alarm had moeten zijn. Maar geloof ons maar, we gaan niet over 1 nacht ijs. Is Veenendaal een criminele organisatie? Wij kunnen zo langzamerhand niet tot een andere conclusie komen. Wij niet alleen, zelfs een journalist. Daarom Buro Bing. (red).

In bewerking

Gemeenteraadsverkiezingen 2022,
Hoe hebben de burgemeester, wethouders en raadsleden het gedaan?

We kennen het allemaal, de gemeente gedraagt zich als een ambtelijke kolos. je komt er niet doorheen. Als je al antwoord krijgt. WOB verzoeken worden niet beantwoord en er zit nog heel veel meer scheef. Zelfs de regionale krant "De Rijnpost" kan zijn ergenis niet onderdrukken over het gedrag van deze gemeente en de vorige burgemeester Kolff. Ga hier naar de Rijnpost.

Citaat uit de Rijnpost

"Ook de activiteiten van burgemeester en wethouders werden lange tijd onder de pet gehouden, zonder dat iemand (ook raadsleden niet!) het opmerkte". einde citaat.

Redactie
Laat dit eens op u inwerken. De democratie werkt niet in Veenendaal volgens deze journalist. Eén spreekwoord bevat `vis begint te stinken bij de kop". Hoe zit het dan met de rest van de organisatie is een terechte vraag in Corona tijd. Hoe is de integriteit gegarandeerd. Daar heeft uw redactie een WOB verzoek over doen uitgaan. Uiteraard geen antwoord.

De redactie heeft ontelbare keren de burgemeester gevraagd een onderzoek te laten uitvoeren door BURO BING. Het is me nogal niet wat als burgers bewust niet geïnformeerd worden. Zelfs raadsleden worden niet of onvoldoende geïnformeerd volgens de journalist. Dat is ernstig en werkt fraude en corruptie in de hand als raadsleden hun taak niet kunnen uitvoeren. Namelijk het controleren van het college van het college van B&W. Juist dan is het goed om de ramen open te gooien met een integriteitsonderzoek.De raad heeft het recht om onderzoek te doen naar het bestuur van het college van burgemeester en wethouders. Onbegrijpelijk dat raadsleden niet aan de bel hebben getrokken.

Wij gaan proberen een poll op deze website te krijgen waar u de de simpele vraag kunt beantwoorden. Vindt u het nodig dat Buro Bing ( Buro Integriteit Nederlandse Gemeenten) wordt ingeschakeld? We zijn benieuwd naar uw antwoord.

Een ander punt wat bij de redactie vragen oproept is het feit dat we nog steeds in Corona tijd leven. En ook de 1,5 meter regel geldt nog (daar kan je wat van vinden) voor iedereen. De redactie ziet dat veel bedrijven zich eraan houden maar ook veel bedrijven niet, met name in de bouw. Maar ondertussen zijn er wel veel mensen bekeurd en andere niet. De redactie heeft aan burgemeester Kats gevraagd of hij bereid is de bonnen die uitgedeeld zijn te verscheuren. Geen antwoord.

Daarnaast volgt het dossier windmolens. Deze zijn bewezen ziekmakend maar gemeentes denderen maar door. Voor deze gelegenheid hebben we ook de domeinen www.wageningen-forum.nl; www.ede-forum.nl; www.Renswoude-forum.nl; www.utrechtseheuvelrug-forum.nl en www.rhenen-forum.nl geregistreerd. Deze komen online als we dit forum naar ons zin draaiend hebben. Geef ons nog even tijd. Vrijwiligers in deze gemeenten kunnen zich melden. Hosting en domeinen wordt door de redactie betaald.

Veel gaat ook goed, Veenendaal ligt er keurig bij in vergelijking van sommige andere gemeenten. Dank voor de dames en heren die dit realiseren.

Deel uw ervaringen
Deel uw ervaringen middels ons forum. De komende weken gaan we hier hard mee aan de slag. Vertel wat positief is, wat negatief. Heeft u juridische problemen met de gemeente? Andere ervaringen? Wij gaan deze website met z'n allen maken. Zie het maar als een omgekeerd verkiezingsprogramma. De tijd van de burger onwetend houden is voorbij. Nee vanaf nu zijn we ze een stap voor. Wij maken ons eigen verkiezingsprogramma en de bestuurders en raadsleden mogen solliciteren. Wij burgers draaien de zaak eens om. Wanneer iemand - hetzij de burgemeester, wethouders of raadsleden - zijn/haar salaris niet waard is moeten wij als burgers van Veenendaal kunnen ingrijpen. Is het moeilijk? Ja! Is dat onmogelijk? Nee!

Op het forum kunnen we binnenkort discussiëren wat uw ervaringen zijn met de burgemeester, de wethouders en eventueel de raadsleden. Deze hebben 3 jaar kunnen laten zien waar ze voor stonden, hebben ze zich aan de afspraken gehouden? Zou u weer op dit raadslid stemmen of heeft u er achteraf spijt van gehad. Ervaringen met ambtenaren mag u ook kwijt op het forum maar u mag geen namen noemen. Een ambtenaar is ook een werknemer en staat in een gezagsverhouding. Hij/zij doet gewoon zijn werk. Maar op welke manier, daar mag u best kritiek op hebben of juist een compliment geven.

Juridische problemen
Heeft u geen rechtsbijstandverzekering dan heeft u en advocaat nodig. Advocaten nodigen we uit om een banner op deze website te plaatsen. Hiervoor vragen € 50,- (het kost de redactie wat werk) en dit bedrag zouden we graag gestort zien naar de voedselbank of dierenambulance. Graag een bewijs van storting aanleveren en uw banner. Indien u dat wenst krijgt u ook een eigen pagina op deze website waar u wat meer kunt vertellen over uw kantoor.

Let op dit 28 -06-2021 heeft Veenendaal geruisloos een besluit genomen wat ons allemaal raakt. Veenendaal moet namelijk van het aardgas af vinden ze. En dit wordt nauwelijks gecommuniceerd. U mag wel raden wie dit gaat betalen.

Lees hier verder en ga in bezwaar u heeft nog maar enkele weken. Geef uw zienswijzen op tijd door op ongeveer deze manier door.

Ik behoud mij het recht deze zienswijze aan te vullen en verder te formaliseren. U kunt dit schrijven meerledig opvatten, als appèl, zienswijze of bezwaar (in eerste aanleg, met na-dere gronden later aan te vullen). Als oplettende burger zal ik in dit schrijven uiteenzetten hoe, naar mijn mening, allerlei democratische leemten die in de hele procedure zijn binnengeslopen. Daarnaast heb ik het volgende toe te voegen:

Bezwaren kunnen o.a. zijn

Het kost zoveel geld, dat heb ik niet
Leg uw situatie uit en reageer op tijd. Laat u niet afschepen met een subsidie-verhaal. Dat was met astbestdaken ook het geval. Maar de pot was snel leeg en iedereen viste achter het net.

de verbouwing is zoveel gedoe. Dat kan niet met mijn gezondheid.
Leg uw situatie uit en reageer op tijd.

Hoe kan ik nou koken zonder gas
Leg uw situatie uit en reageer op tijd.

Wie garandeert mij dat de warmtepomp mijn woning warm krijgt?
Leg uw situatie uit en reageer op tijd.

Hoe kan de gemeente mij garanderen dat ik mijn woning kan blijven wonen als de verduurzaming teveel geld kost
Leg uw situatie uit en reageer op tijd.

Redactie: Dit gaat de burgers heel veel geld kosten. En dit wordt laf gecommuniceerd via de site overheid.nl en niet in de krant. Zo hoopt de de gemeente dit er allemaal geruisloos doorheen te drukken. Geef uw mening op het forum en ga massaal in bezwaar.

Tot en met 16 augustus kunnen inwoners van de gemeente Veenendaal en overige belanghebbenden een inspraakreactie op het ontwerp van de visie kenbaar maken bij de gemeenteraad van Veenendaal. Dit kan digitaal, schriftelijk of mondeling. Na deze periode worden de eventueel ingediende zienswijzen beoordeeld en aansluitend hopen we het plan eind 2021 definitief vast te stellen. De Transitievisie Warmte wordt elke 5 jaar herzien. Programmaplan Energieneutraal Veenendaal 2022-2025

Tegelijk met het plan voor een aardgasvrij Veenendaal maakt de gemeente ook een Programmaplan Energieneutraal Veenendaal 2050 voor de periode 2022-2025. . Ook over dit plan heeft de raad inmiddels een besluit genomen. Het Programmaplan vormt de vertaling naar de praktische aanpak en is een vervolg op het programmaplan 2017-2021. Hierin zijn de concrete energieambities voor de komende 4 jaar uitgewerkt, die toewerken naar een energieneutrale leefomgeving. De uitvoering van de Transitievisie Warmte, het aardgasvrij maken van Veenendaal, valt onder ‘de paraplu’ van het Programmaplan. Programmaplan ter inzage Het Programmaplan Energieneutraal Veenendaal 2022-2025 ligt ook ter inzage via Overheid.nl, van 6 juli tot en met 16 augustus 2021. Het Programmaplan zelf staat op de site van overheid.nl bij 'externe bijlagen' (links onderin). Je kunt de stukken ook op afspraak inzien bij het Omgevingsloket in het gemeentehuis. Maak hiervoor een afspraak via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of (0318) 538 538.

Tot en met 16 augustus kunnen inwoners van de gemeente Veenendaal en overige belanghebbenden een inspraakreactie op het Programmaplan kenbaar maken bij de gemeenteraad van Veenendaal. Dit kan digitaal, schriftelijk of mondeling.

Bron: www.duurzaamveenedaal.nl

Redactie: Ook een site die je maar net moet zien vinden. Overigens het geje en gejij komt niet van de redactie af maar van de gemeente Veenendaal zelf. Zijn wij burgers geen U meer? Betalen mogen we wel.

Stemming 28 juni 2021.

Wie hebben voorgestemd: PVDA; Groen Links; SP; Denk; D66; CDA; Pro Veenendaal; SGP; VVD; Christen Unie!

Tegen gestemd vanuit rationale afwegingen: Lokaal Veenendaal.

30 leden voor 3 tegen. U kunt uw borst natmaken. Aardgasland Nederland gaat van het gas en ondertussen blijven we exporteren naar het buitenland. O.a. Italie voor een fractie van de prijs die wij burgers in Nederland betalen. Binnen de EU is Nederland de grootste producent van aardgas. Op wereldniveau staat Nederland op de 9e plaats van grootste aardgasproducenten.

Bron: www.onsaardgas.nl

De raadsvergadering is terug te kijken via deze link. Vanaf 3:07.50. Zij kunnen deze transitie wel betalen. Binnenkort kunt u hier verwachten wat een Raadslid, Wethouder en burgermeester verdiend. Blijf deze website volgen.

Concept

Gemeenteraadsverkiezingen Veenendaal 2022

Vertrouwen is goed, controle is beter!!

E-mail aan burgemeester Katz. (in de wandelgangen wordt de A steeds vaker/meer vervangen door een hoofdletter O, (het lijkt erop dat u gefaald heeft). We zijn slechts de verslaggever. We schrijven alleen wat we steeds vaker horen.

Burgemeestertje, Kijk eens aan, toch geen aureooltje voor ambtenaren, Zijn gewoon ronduit smeerlappen (niet allemaal gelukkig maar wel veel van degene die met aannemers " mogen " praten). Tja, tegen zoveel geld kan een ambtenaartje niet op. Dus ze zoeken compensatie. Graag onderzoek door Buro BING, waarom toch niet? U hebt toch niks te verbergen burgemeester? Toch?? De redactie betaalt het intake tot onderzoek, dit kost de burger dus niets.

Nee? Echt niet burgemeestertje?

Als u dit niet toestaat bent u volgens de redactie een waardeloze burgemeester. Waarvan Akte! De volgende burgemeester moet dan orde op zaken stellen alsof een volgende burgemeester zijn handen aan deze corruptie wil branden

De genoemde ambtenaren hier in het Veenendaalse denken te kunnen optreden als ondernemer met grond? Alsof het hun eigendom is. Het is lachwekkend maar het is waar. Denken die ambtenaren dat echt? Is de burger gek? Dat soort ambtenaren zijn sukkels die erin gaan bij het groot kapitaal (in hun ogen, wat voelen ze zich belangrijk en verheven of het is een minderwaardigheidscomplex, kan ook op de redactie zit geen psychiater ). De redactie zal u wel verklappen dat het hun eigendom niet is (dat is van ons) al worden ze wel serieus genomen door een aantal bedrijven die in het oog van de redactie springen. Logisch als ze zo'n idioot/ambtenaar tegenkomen zullen ze dat uitnutten! Dat is kapitalisme! Wie appelen vaart........ en de ambtenaar is blij met het klokhuis. Maar dat snappen ze niet! Wat zijn ze trots dat ze een fles wijn van € 127,- in de horeca mogen zuipen van een aannemer. U doet echt niets verkeerd hoor ambtenaar, u doet gewoon uw plicht. De aannemer lacht zich kapot, die heeft 2,5 ton binnen. Mensen achter de bar praten wel eens als hun dingen opvallen

Nepotisme? Was het maar waar. Het is veel erger. 100% corruptie. U weet het burgemeester. We zijn niet klaar. Ook wordt er geen 1,5 meter op dat soort bouwplaatsen gehandhaafd. Ik zeg het maar. Een ander wordt ervoor bekeurd. Wij ontvangen graag van u een reactie op ons bezwaarschrift. Dan kunnen we naar de rechter, of Buro BING. Het maakt de redactie niet uit. U bent al een hele tijd in gebreke burgemeester en moet ons nu betalen. Zo verdient de redactie de rechtszaak of onderzoek van BING gewoon terug. Zo heeft de wetgever het geregeld.
https://www.ad.nl/utrecht/ambtenaar-uit-culemborg-aangehouden-op-verdenking-van-oplichting-omkoping-en-witwassen~a7cf62ac
De redactie

Verplichte vaccinatie

Wilt u een verplichte vaccinatie riskeren omdat de gemeente een stukje grond verkoopt en onverantwoordelijk is? Of erger, u, uw naasten, uw buren uw vrienden ziek worden? Uw kinderen niet meer naar school kunnen? Daar past de redactie voor. En zelfs als u gevaccineerd bent kunt u Corona krijgen. Minder heftig, maar als uw lichaam bijvoorbeeld al vecht tegen een ontsteking ( u hoeft niet eens te weten dat u die heeft ) kan Corona fataal zijn! Daar zijn al talloze voorbeelden van. Bijvoorbeeld met een ontsteking in uw mond. Blijf deze website volgen en er zullen ook video's worden geplaatst op deze website. Wie is hier juridisch verantwoordelijk voor als buurtbewoners hierdoor ernstig ziek worden, hun ouders of kinderen kunnen besmetten? In quarantaine moeten? Wie gaat dat betalen. De volksgezondheid loopt ernstig risico. De redactie overweegt dan ook strafaangifte tegen burgemeester Kats. De regels gelden voor iedereen burgemeester Kats. Zelfs als de grond is verkocht door de gemeente.

Wie het vertrouwen beschaamt, kan niet langer met autoriteit optreden.

test1 Test2

De redactie vraagt zich af in welk krankzinnigengesticht we terecht zijn gekomen. Laten we er, tenminste voor nu, maar om lachen ! Voorlopig. Tot de rechter uitspraak doet. De gemeente speelt stommetje. Best dat kan de redactie ook! De procedure loopt inmiddels. Tot die tijd leven we kennelijk in......... Het Veense Waldolala. Waar alles kan en alles mag.
Zolang het maar geld oplevert.

De VVD Blaaskaak

Proest het is niet allemaal kommer en kwel in Veenendaal. Soms kan je je ook stuk lachen! Zie je hem lopen! VVD lijstrekkertje Lochtenberg. Hij durft niet eens in de camera te kijken. Wat heb je te verbergen knul? Kijk in de camera dan kan iedereen notie nemen van wie je bent.
Niks? Dan rest alleen onderzoek door Buro BING!! Daar vraagt de redactie al 5 jaar om
voor de burgers van Veenendaal.
De redactie betaalt zelfs. Waarom mag er geen onderzoek komen? Is Veenendaal corrupt?

Terug naar Lochtenberg beste mensen, daar heeft het ventje" de VVD blaaskaak " (gaat de redactie maar vanuit) over nagedacht.
Of Hans van Mierlo nageaapt??? Pure plagiaat! De redactie denk het laatste. Bruto € 8.84,34 euro pakt dat mannetje elke maand. Uw geld! Los van onkostenvergoeding. En dat vindt de redactie " pathetisch ". Hoe kunnen die wanstaltige schoenen (waarom hebben dat soort types altijd van dat soort schoenen, je ziet het ook bij Hugo de Jonge. Hele land lacht hem uit), Maar hoe kunnen die lui zoveel geld verdienen? Of ligt het juist aan die schoenen? Je moet ergens de schuld aan geven.

Zijn dit soort mensen schoften? Nee, maar we geven ze de kans om ons, burgers van Veenendaal te beroven. Het ligt aan ons burgers. We zijn knettergek.

U kunt het stoppen!!


Foto is beschermd met auteursrecht dus wilt u lachen,
klik hier door naar de Rijnpost.

Maar kijk zeker het filmpje van 15 februari 1967. Van Mierlo was een vent en keek in de camera. En kijk dan nog eens naar Lochtenberg! Hij durft u niet eens rechtstreeks aan te kijken. Maar wil welk uw stem. Ja voor 9 mille per maand.Dan weet je waar je het voor doet.
Wat heeft Lochtenberg gepresteerd voor dat enorme geld op zijn bankrekening? Dus bijna` € 9000,- bruto in de maand. Waar moet u van leven?
Stem VVD, Lochtenberg adviseert het u met klem! Wij van WC eend.

Zijn vader in het vastgoed en raadslid voor de partij lokaal Veenendaal. Tel uit uw winst. Wat kan er mis gaan in Coronatijd waar bedrijven aan het infuus liggen
Zij lopen lekker door de Albert Hein. En u?

Wegwezen met zo'n nonvaleur! Of gooi uw stem weg. De redactie is nergens meer verbaasd over. Stop deze waanzin! Hoe is de integriteit van de gemeente Veenendaal geregeld. Daar heeft de redactie een wob verzoek over doen uitgaan. Uiteraard geen reactie. Helaas kunnen ze dit negeren wat er staan geen boetes op. Anders dan bovenstaande. Uw belastinggeld wordt straks aan de redactie overgemaakt. Is een verplichting bij te laat antwoorden. Ach ze hebben hier in Veenendaal toch geld zat. Maar daar hebben we een goede bestemming voor. Een dierenweide. Die gestolen is door deze gemeente. Want uiteindelijk had de participatie-comissie geen stem. Dat gaan we nog eens zien! Blijf deze website volgen. Want binnenkort komt de redactie met overweldigend nieuws waaruit blijkt dat deze gemeente corrupt is. Geen ontkennen aan. En ze weten dat op het gemeentehuis ook! De redactie heeft het ze namelijk zelf verteld. Er volgde een hele diepe zucht van de ambtenaar in kwestie. Maar niks mee gedaan! Dus medeplichtig. Nu spelen ze stommetje. Maar dat kost geld tegenwoordig, Uw geld wel te verstaan. Daarnaast zal er aangifte worden gedaan. Dus nog eens een keer strafrecht op de koop toe. Wie had dat gedacht in een fatsoenlijke christelijke gemeente? Wat de redactie binnenkort in een rechtszaak tegen de gemeente gaat bekend maken is mogelijk ook van belang voor u.
We begrijpen u ongeduld maar we kunnen dit om strategische redenen nog niet bekend maken. Eerst wachten we op antwoord.

Update 23 oktober 2021. 1 jaar lang heeft een ambtenaar een gezin geterroriseerd met valse beweringen om maar niet zijn ongelijk hoeven toe te geven. (alweer). Of is het onveilig in Veenendaal voor een ambtenaar een fout toe te geven? Wanbestuur, die ambtenaar in kwestie treitert toch niet voor niks? Zou je denken! Dat kwam ons laatst ter oren. Is het bestuur van Veenendaal te ver van de werkelijkheid afgedreven? Een ambtenaar is ook maar werknemer en staat in een gezagsverhouding.

Zelfs een advocaat kwam er nauwelijks doorheen. " Moeilijke gemeente" zei hij. Wat voor volk zijn Veenendaalse ambtenaren. De mevrouw in kwestie (uiterst beschaafd) zei " als ik hem zie sla ik hem een blauw oog". Dat begin je je toch werkelijk af te vragen waar zijn de raadsleden? Of worden die betaald om " ziende blind" te zijn? Is in deze gemeente de integriteit nog geborgd??

Het talent, de gemeente secretaris die meer dan haar schaal betaald kreeg. Waarom? Dat is nooit duidelijk geworden maar is kennelijk al "gevlucht" naar een mindere functie in Nijmegen! Zal niet voor niets zijn. Hier moet onderzoek naar komen. Dat de gemeenteraad dit gepikt heeft is onbegrijpelijk. Zeker in Coronatijd waarin de gemeente velen taken extra hebben gekregen bij het uitvoeren en dus weten welke ondernemers op omvallen staan is integriteit het allerbelangrijkste. En daar twijfelt de redactie aan! De rechter zal het oordeel (moeten/gaan) vellen.

Geachte mevrouw S. (Tineke) Bette-van de Nadort (fractievoorzitter Christen Unie en grootste partij). Wordt het geen tijd om voor een onderzoek door BURO BING? Zeker ook naar aanleiding wat er is gebeurd rond de Nasser Moskee. Een nieuwe moskee is altijd controversieel, kerk trouwens ook, (dat kan niemand ontkennen, zeker in een tijd van woningnood en Nassar had immers al een Moskee! Niet onbelangrijk!) maar hoe de gemeente met deze mensen is omgegaan is met geen pen te beschrijven. Ga uw excuses aan het moskeebestuur aanbieden als fractievoorzitter van de grootse partij. En vraag om onderzoek van Buro BING. Laat zien dat u volksvertegenwoordiger bent. De redactie heeft dit allemaal gevolgd en kent ook alle leugens. Tenminste een hoop, hier moet een rechter over beslissen. Dit kan je als moskee bestuur niet over je kant laten gaan. Dan vindt het bestuur de redactie van deze site aan hun kant. Want ook de redactie zal een rechtszaak tegen deze gemeente starten. Gezamenljk mag ook als het bestuur dat wil.

Dit college kan niet anders meer dan de eer aan zichzelf houden en dat houdt in: Opstappen en een strafrechtelijk onderzoek starten. Dus als gemeenteraad NU angifte doen. Of Buro Bing. De uitkomst zal het zelfde zijn. Anders gaat de redactie door het stof en zal zijn excuses aanbieden. De redactie betaalt het vooronderzoek. In tegenstelling tot de nonvaleurs die wel geld kosten en zich verschuilen in het verborgene. Alsof niemand het niet ziet, kom nou! Dat zijn ze hier in de gemeente Veenendaal in al hun arrogantie gaan geloven, zo lijkt het.

Gooi het raam open. Zoniet, waarom dan niet? Simpele vraag toch? Kom op Veenendaal, laat zien waar je voor staat! Of is er wat aan de hand? Wat denkt u? U mag kiezen? Deze gemeente door laten gaan op deze manier of een objectief onderzoek wat indien nodig door de redactie wordt betaald? U mag het zeggen burgers van Veeendaa! Let op u Saeck voor u weer iemand of partij uw stem geeft.

----

In Veenendaal wordt overal gebouwd. Dat geeft overlast en is soms ziekmakend, met name als er iemand in uw gezin ziek is, u kleine kinderen heeft, u of uw kinderen moeten studeren om een plekje te verwerven in de maatschappij, u nachtdienst heeft, u verplicht thuis moet werken of nog erger u rouwt. Dat hoort allemaal bij het leven. Maar houdt de gemeente Veenendaal hier rekening mee? Of voeren de ambtenaren hun eigen zin consequent door zonder naar links of rechts te kijken. Tunnelvisie dus. De redactie wil graag in kaart brengen of de gemeente adequaat reageert op uw klacht. Daarnaast bereiken ons steeds meer berichten dat de gemeente Veenendaal bij bouwprojecten de burger onvoldoende informeert en dat er daardoor regelmatig handjeklap wordt gedaan bij de verkoop van grond. Dit is ernstige fraude. De redactie is in het bezit van enkele van dit soort zaken waarbij architectenbureaus, ambtenaren, bouwbedrijven en potentiële huurders (in dit geval moest de gemeente van het bedrijf af ) en ( mogelijk profijtelijk) samenspannen met de investeerder. Uw belastinggeld. De redactie heeft bewijs in handen. De geldstromen of diensten niet, maar dat komt later als er onderzoek komt van Buro Bing leest u gerust verder.

Daarnaast worden onterecht dwangbevelen afgekondigd. De redactie heeft bewijs in handen! Is dat bij u ook gebeurd? Lees onder verder.

De redactie heeft ook stukken in handen dat de gemeente niet ingrijpt bij bouwprojecten waar harde muziek wordt gedraaid. De gemeente is van mening dat muziek op de bouw hoort. O, dus als u thuis moet werken en uw buurman is een tuinhuis aan het bouwen mag de muziek schetteren. De ene ambtenaar beweerd tot 10 uur s'avonds. Een andere ambtenaar beweerd weer tot 7 uur s'avonds. Ze zeggen maar wat! Maar wat dacht u van NEE. Je zorgt niet voor overlast en je dringt andere mensen jouw muziekkeus niet op. Bewijs in handen van de redactie.

Maar de redactie is ook op zoek naar uw ervaringen om eventueel gezamenlijk een schadevergoeding te kunnen afdwingen bij de rechter en als de fraude echt te groot is, kan de burger naar de Raad van State om het gebouw af te laten breken. Dat moet namelijk een burger ook, zijn schuur of dakkapel afbreken ( terecht of niet niet, daar heeft de gemeente lak aan). Maar fraude van de gemeente zelf wordt onder de pet gehouden. Bewijs in handen. Lees vooral verder.

De redactie heeft bewijs van zo'n onterecht dwangbevel wat een burger in grote ellende heeft gestort. Dat weet burgemeester Kats, op het verzoek van de redactie met die mensen contact op te nemen om alles recht te zetten wordt door de burgemeester niet gereageerd. Het lijkt de toeslagenaffaire wel, maar dan op Veenendaals niveau. Dat moet je kunnen oplossen burgemeester Kats. Ga met die mensen praten. Zij hebben niks fout gedaan, uw ambtenaren hebben dat gedaan door incompetentie. En dan pas 6 weken later de fout toegeven. De mensen moesten er zelf voor bellen. Fatsoen moet je doen nietwaar! En als de burger terecht boos is gaan ambtenaren huilen om de toon. Het is de omgekeerde wereld! Maar ja wat kan je anders doen als je geen argumenten meer hebt? (red.) Tja, huilen om de toon terwijl je jezelf kapot moet schamen (het gaat voor nu om degene die dit zich aantrekt/aanstoot en zich schaamt. Die mensen zijn er, ook in de gemeente. De redactie is bekend met "insite" informatie maar die is voor nu onder embargo en wordt bekend bij de onvermijdelijke rechtstzaak. (red). Blijf deze site volgen! Update 23-10-16.35

Heeft de gemeente u ook onder drang van een dwangbevel ook iets laten afbreken? Neem contact met ons op want dat is in lang niet alle gevallen terecht. De ambtenaren doen maar wat. Een voorbeeld, de redactie heeft een brief van de gemeente in handen dat waarin " abusievelijk" een andere perceel wordt benoemd. Dat is de 3e zaak die "abusievelijk" fout is gegaan. Jaja, er is geen patroon in te zeker. De redactie heeft een officiële klacht over ambtenaar " M " doen uitgaan - ok hij heeft excuses gemaakt, maar dit zijn geen foutjes, voor de desbetreffende ambtenaar wel maar niet voor de gene die straks rechteloos bij de rechter staat met een vormfout - en we wachten hoe deze wordt opgelost. Of niet, de gemeente keurt haar eigen vlees graag goed. Ook daarvan heeft de redactie bewijzen. Heeft u een dergelijke ervaring dan horen wij dat graag.

Waarschuwing: lees de brieven van de gemeente goed want zo kunnen ze een gang naar de Raad van State of bestuursrechter voorkomen wegens vormfout en reageer op tijd. Alleen al het feit dat wij deze waarschuwing moeten schrijven is al schandalig.

Wij zijn benieuwd naar uw reactie en kunt u sturen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Het liefst met de documenten die de gemeente u gestuurd heeft. Dan gaat een groep specialisten hiermee aan de slag.

Is de gemeente Veenendaal te vertrouwen?

Nee dat is op basis van alles wat hier op de redactie voorbij is gekomen niet aannemelijk. Ook een journalist van de Rijnpost kwam/komt tot de zelfde conclusie. Maar dat is simpel op te lossen als de redactie 2 uurtjes met een rechercheur van Buro Bing ( Buro Integriteit Nederlandse Gemeente) mag spreken. Maar dat wil de burgemeester niet en de gemeenteraad? Tja, die zitten er kennelijk alleen om de Top Hypotheek af te lossen. Kijk eens naar een raadvergadering, hoe infantiel! Op een enkeling na. Probeer je ze op hun eigen niveau aan te spreken gaan ze huilen over de toon. Dus daar is ook niets van te verwachten. Gemeenteraadsleden vinden het kennelijk wel best (en wellicht profiteren ze zelfs van voorkennis) en doen hun controlerende taak daarvoor onvoldoende. ( de redactie mag/kan BING helaas niet inhuren) Meerdere keren heeft de redactie een spoedappel doen uitgaan naar burgemeester Kats. Maar geen reactie. Waarom toch niet? Van onbehoorlijk bestuur is sprake, dat kan niemand meer ontkennen. Of Is het omdat arrestaties onvermijdelijk zijn wanneer de gemeente Veenendaal tegen het licht wordt gehouden? We weten het niet, bijzonder is het wel. Waarom mag de redactie niet 2 uur met met een rechercheur van Buro Bing praten, de redactie is zelfs bereid deze kosten zelf te betalen? Wat is het probleem? Dat blijft toch wel de vraag! Of toch niet!

Want ..........

Het stinkt in Veenendaal! Deze gemeente is hard gegroeid, hele wijken zijn erbij gekomen dit gaat om honderden miljoenen. Deze weelde kan een (mogelijk goedwillend) amateur bestuur kennelijk niet dragen. Tientallen miljoenen zijn er de afgelopen jaren al verloren door wanbeleid. En zeker niet met een burgemeester die op Twitter uitvent dat hij zijn lidmaatschap van de SGP heeft opgezegd en zich ondertussen uitgebreid als Staatsman laat portretteren (Kijk hier hebben we hem in vol ornaat Klik!, de man heeft alles aan de SGP te danken, wat is er in de man gevaren? Hij blijft zich inzetten voor deze mooie stad. Ga dan aan het werk man! Inzetten ( obligaat beloven je best te doen) is geen werken. Daar ontbreekt het je aan! Ga je dan inzetten voor bijv. een vereniging en zeg je baan op. En nee geen wachtgeld! Volgens onze bronnen (SGP) was Kees van der Staaij (voorman van de SGP) ook niet rouwig om je vertrek. Want de burgemeester vindt zichzelf "inclusiever ( snap je het dan nog wel (red)) " dan Kees van der Staaij. Je moet maar durven. Maar in Veenendaal moet je nergens verbaasd over zijn. De man is ondertussen op social media compleet uitgelachen en weggehoond. En ook het altijd "brave" RTV Utrecht kon meerdere sneren niet laten. Dat was dan wel weer grappig. Hij heeft zichzelf kennelijk onsterfelijk belachelijk gemaakt. Heb je dan nog wel gezag?

De burgemeester heeft inmiddels op twitter getwitterd dat hij niet meer over de kwestie wil twitteren. Proest! Het is echt waar, bewijs RTV Utrecht. Dit verzin je niet! Tip van de redactie, u had beter in uw SGP tijd moeten opletten. Berouw komt naar de zonde, nietwaar? Had uw Twittervinger wat beter onder controle gehouden! Ook is de burgemeester niet het enige Twitter-licht (of noem het zoals de redactie " een dwaallicht") uit het college van B&W. Compleet met smileys. Tja wat kan je dan ook van deze gemeente verwachten? Niet veel dus. Een kleuterklas is het. kijk eens naar die raadsvergaderingen. U gaat waarschijnlijk met uw hoofd op de tafel slaan over zoveel stupiditeit en ze schamen zich niet eens! De grootste komiek is volgens de redactie Potjjewijd. We zullen het filmpje plaatsen als we uitgelachen zijn. En het weer kunnen aanzien! En dat in een raadsvergadering over het feit dat Veenendaal van het gas af moet en verplicht warmtepompen door de strot geduwd worden die mensen heel veel ellende gaat brengen. Ja joh, speel de nar maar! Wat een volk!

Terwijl ambtenaren burgers (waaronder een gezin waar de zoon mantelzorger voor zijn moeder was) in het verderf storten. Uit elkaar gerukt omdat ze de druk van ambtenaren niet aankonden. Ze dreigde een schuur af te laten breken onder dwangsom, volledig onterecht en toen gingen ambtenaren verder met treiteren want er moesten zaken in de schuur zelf worden afgebroken. Ze zouden komen controleren, ze zijn nooit geweest! Het is maar waar de prioriteiten liggen van onze burgervader. Bewijs in handen van de redactie.

Update 30 september, vandaag heeft de redactie een start gemaakt en is op weg naar een rechtszaak met betrekking tot bovenstaande. Sommige zaken mogen niet onbesproken blijven. Fouten maken we allemaal maar fraude is geen fout en treiteren ook niet. Ook bedrijven die bewust gefraudeerd hebben zijn wat de redactie betreft: AF!!! Ze stelen dan geld van de burger middels "geitenpaadjes" en "inlegblaadjes". En kunnen mensen die daardoor geen koopwoning kunnen bemachtigen de spreekwoordelijke "poot uitdraaien". Inmiddels zijn huurders 14 keer armer dan huiseigenaren. Bron Nu.nl.

De redactie is van dichtbij bekend met zo'n appartementencomplex wat door fraude van ambtenaren en bestuur, die vergeten we ook niet, in handen van een investeerder is gespeeld. Hoe ze dat doen? behoorlijk slim/ of noem het achterbaks en uit het zicht. Maar dat zal niet meer gebeuren dat belooft de redactie u. U krijgt volledig openheid van deze zaken. Maar eerst moet de redactie de procedures volgen. U leest het hier maar voor nu gaat dit naar de rechter. Welkom in Veenendaal waar door dit soort grappen bijna geen woning meer te betalen is door schandelijke huurprijzen te vragen. Bovendien is het achterbaks. We zijn werkelijk benieuwd waar dit in de komende gerechtelijke procedure gaat eindigen. In ieder geval accepteert uw redactie geen getreiter - het is hier geen speeltuin voor treiter-ambtenaren die volledig los zijn gezongen van de werkelijkheid. Het wetboek van strafrecht is duidelijk en geldt voor iedereen. De ambtenaar kan gestraft worden met geldboete van de 4e categorie of een gevangenisstraf van 2 jaar. Op staande voet ontslag is pas het begin. De macht stijgt ze naar het hoofd - en fraude accepteert de redactie al helemaal niet. Tegen de betrokken bedrijven zal strafaangifte worden gedaan. Eerst wachten we nog een officiële reactie van de gemeente Veenendaal af. Dan kunnen we naar de rechter. Volg het vanaf dat moment op www.veenendaal-forum.nl

Want...............

Wie het vertrouwen beschaamt, kan niet langer met autoriteit optreden. En daarmee is de cirkel rond, een slappe gemeenteraad die er voor zichzelf zit en het allemaal wel best vindt (of belangenverstrengeling? Precies zoals de journalist van de Rijnpost schreef. Ere wie ere toekomt! Er gaat in deze gemeente teveel geld om! De derde gemeente in de provincie Utrecht. Enige oplossing;
BURO BING waarom ook niet, de redactie betaalt! Het kost de burger geen cent. Mocht de redactie ongelijk hebben dan weten we dat ook en zal de redactie op deze site excuses maken. Maar de redactie heeft bewijzen in handen die zeer explosief zijn. Dit heeft de redactie al el een keer ( uitgebreid telefonisch) met een ambtenaar besproken. Daar is uiteraard niks mee gedaan! Onder de pet gehouden terwijl het groot alarm had moeten zijn. Maar geloof ons maar, we gaan niet over 1 nacht ijs. Is Veenendaal een criminele organisatie? Wij kunnen zo langzamerhand niet tot een andere conclusie komen. Wij niet alleen, zelfs een journalist. Daarom Buro Bing. (red).

In bewerking

Gemeenteraadsverkiezingen 2022,
Hoe hebben de burgemeester, wethouders en raadsleden het gedaan?

We kennen het allemaal, de gemeente gedraagt zich als een ambtelijke kolos. je komt er niet doorheen. Als je al antwoord krijgt. WOB verzoeken worden niet beantwoord en er zit nog heel veel meer scheef. Zelfs de regionale krant "De Rijnpost" kan zijn ergenis niet onderdrukken over het gedrag van deze gemeente en de vorige burgemeester Kolff. Ga hier naar de Rijnpost.

Citaat uit de Rijnpost

"Ook de activiteiten van burgemeester en wethouders werden lange tijd onder de pet gehouden, zonder dat iemand (ook raadsleden niet!) het opmerkte". einde citaat.

Redactie
Laat dit eens op u inwerken. De democratie werkt niet in Veenendaal volgens deze journalist. Eén spreekwoord bevat `vis begint te stinken bij de kop". Hoe zit het dan met de rest van de organisatie is een terechte vraag in Corona tijd. Hoe is de integriteit gegarandeerd. Daar heeft uw redactie een WOB verzoek over doen uitgaan. Uiteraard geen antwoord.

De redactie heeft ontelbare keren de burgemeester gevraagd een onderzoek te laten uitvoeren door BURO BING. Het is me nogal niet wat als burgers bewust niet geïnformeerd worden. Zelfs raadsleden worden niet of onvoldoende geïnformeerd volgens de journalist. Dat is ernstig en werkt fraude en corruptie in de hand als raadsleden hun taak niet kunnen uitvoeren. Namelijk het controleren van het college van het college van B&W. Juist dan is het goed om de ramen open te gooien met een integriteitsonderzoek.De raad heeft het recht om onderzoek te doen naar het bestuur van het college van burgemeester en wethouders. Onbegrijpelijk dat raadsleden niet aan de bel hebben getrokken.

Wij gaan proberen een poll op deze website te krijgen waar u de de simpele vraag kunt beantwoorden. Vindt u het nodig dat Buro Bing ( Buro Integriteit Nederlandse Gemeenten) wordt ingeschakeld? We zijn benieuwd naar uw antwoord.

Een ander punt wat bij de redactie vragen oproept is het feit dat we nog steeds in Corona tijd leven. En ook de 1,5 meter regel geldt nog (daar kan je wat van vinden) voor iedereen. De redactie ziet dat veel bedrijven zich eraan houden maar ook veel bedrijven niet, met name in de bouw. Maar ondertussen zijn er wel veel mensen bekeurd en andere niet. De redactie heeft aan burgemeester Kats gevraagd of hij bereid is de bonnen die uitgedeeld zijn te verscheuren. Geen antwoord.

Daarnaast volgt het dossier windmolens. Deze zijn bewezen ziekmakend maar gemeentes denderen maar door. Voor deze gelegenheid hebben we ook de domeinen www.wageningen-forum.nl; www.ede-forum.nl; www.Renswoude-forum.nl; www.utrechtseheuvelrug-forum.nl en www.rhenen-forum.nl geregistreerd. Deze komen online als we dit forum naar ons zin draaiend hebben. Geef ons nog even tijd. Vrijwiligers in deze gemeenten kunnen zich melden. Hosting en domeinen wordt door de redactie betaald.

Veel gaat ook goed, Veenendaal ligt er keurig bij in vergelijking van sommige andere gemeenten. Dank voor de dames en heren die dit realiseren.

Deel uw ervaringen
Deel uw ervaringen middels ons forum. De komende weken gaan we hier hard mee aan de slag. Vertel wat positief is, wat negatief. Heeft u juridische problemen met de gemeente? Andere ervaringen? Wij gaan deze website met z'n allen maken. Zie het maar als een omgekeerd verkiezingsprogramma. De tijd van de burger onwetend houden is voorbij. Nee vanaf nu zijn we ze een stap voor. Wij maken ons eigen verkiezingsprogramma en de bestuurders en raadsleden mogen solliciteren. Wij burgers draaien de zaak eens om. Wanneer iemand - hetzij de burgemeester, wethouders of raadsleden - zijn/haar salaris niet waard is moeten wij als burgers van Veenendaal kunnen ingrijpen. Is het moeilijk? Ja! Is dat onmogelijk? Nee!

Op het forum kunnen we binnenkort discussiëren wat uw ervaringen zijn met de burgemeester, de wethouders en eventueel de raadsleden. Deze hebben 3 jaar kunnen laten zien waar ze voor stonden, hebben ze zich aan de afspraken gehouden? Zou u weer op dit raadslid stemmen of heeft u er achteraf spijt van gehad. Ervaringen met ambtenaren mag u ook kwijt op het forum maar u mag geen namen noemen. Een ambtenaar is ook een werknemer en staat in een gezagsverhouding. Hij/zij doet gewoon zijn werk. Maar op welke manier, daar mag u best kritiek op hebben of juist een compliment geven.

Juridische problemen
Heeft u geen rechtsbijstandverzekering dan heeft u en advocaat nodig. Advocaten nodigen we uit om een banner op deze website te plaatsen. Hiervoor vragen € 50,- (het kost de redactie wat werk) en dit bedrag zouden we graag gestort zien naar de voedselbank of dierenambulance. Graag een bewijs van storting aanleveren en uw banner. Indien u dat wenst krijgt u ook een eigen pagina op deze website waar u wat meer kunt vertellen over uw kantoor.

Let op dit 28 -06-2021 heeft Veenendaal geruisloos een besluit genomen wat ons allemaal raakt. Veenendaal moet namelijk van het aardgas af vinden ze. En dit wordt nauwelijks gecommuniceerd. U mag wel raden wie dit gaat betalen.

Lees hier verder en ga in bezwaar u heeft nog maar enkele weken. Geef uw zienswijzen op tijd door op ongeveer deze manier door.

Ik behoud mij het recht deze zienswijze aan te vullen en verder te formaliseren. U kunt dit schrijven meerledig opvatten, als appèl, zienswijze of bezwaar (in eerste aanleg, met na-dere gronden later aan te vullen). Als oplettende burger zal ik in dit schrijven uiteenzetten hoe, naar mijn mening, allerlei democratische leemten die in de hele procedure zijn binnengeslopen. Daarnaast heb ik het volgende toe te voegen:

Bezwaren kunnen o.a. zijn

Het kost zoveel geld, dat heb ik niet
Leg uw situatie uit en reageer op tijd. Laat u niet afschepen met een subsidie-verhaal. Dat was met astbestdaken ook het geval. Maar de pot was snel leeg en iedereen viste achter het net.

de verbouwing is zoveel gedoe. Dat kan niet met mijn gezondheid.
Leg uw situatie uit en reageer op tijd.

Hoe kan ik nou koken zonder gas
Leg uw situatie uit en reageer op tijd.

Wie garandeert mij dat de warmtepomp mijn woning warm krijgt?
Leg uw situatie uit en reageer op tijd.

Hoe kan de gemeente mij garanderen dat ik mijn woning kan blijven wonen als de verduurzaming teveel geld kost
Leg uw situatie uit en reageer op tijd.

Redactie: Dit gaat de burgers heel veel geld kosten. En dit wordt laf gecommuniceerd via de site overheid.nl en niet in de krant. Zo hoopt de de gemeente dit er allemaal geruisloos doorheen te drukken. Geef uw mening op het forum en ga massaal in bezwaar.

Tot en met 16 augustus kunnen inwoners van de gemeente Veenendaal en overige belanghebbenden een inspraakreactie op het ontwerp van de visie kenbaar maken bij de gemeenteraad van Veenendaal. Dit kan digitaal, schriftelijk of mondeling. Na deze periode worden de eventueel ingediende zienswijzen beoordeeld en aansluitend hopen we het plan eind 2021 definitief vast te stellen. De Transitievisie Warmte wordt elke 5 jaar herzien. Programmaplan Energieneutraal Veenendaal 2022-2025

Tegelijk met het plan voor een aardgasvrij Veenendaal maakt de gemeente ook een Programmaplan Energieneutraal Veenendaal 2050 voor de periode 2022-2025. . Ook over dit plan heeft de raad inmiddels een besluit genomen. Het Programmaplan vormt de vertaling naar de praktische aanpak en is een vervolg op het programmaplan 2017-2021. Hierin zijn de concrete energieambities voor de komende 4 jaar uitgewerkt, die toewerken naar een energieneutrale leefomgeving. De uitvoering van de Transitievisie Warmte, het aardgasvrij maken van Veenendaal, valt onder ‘de paraplu’ van het Programmaplan. Programmaplan ter inzage Het Programmaplan Energieneutraal Veenendaal 2022-2025 ligt ook ter inzage via Overheid.nl, van 6 juli tot en met 16 augustus 2021. Het Programmaplan zelf staat op de site van overheid.nl bij 'externe bijlagen' (links onderin). Je kunt de stukken ook op afspraak inzien bij het Omgevingsloket in het gemeentehuis. Maak hiervoor een afspraak via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of (0318) 538 538.

Tot en met 16 augustus kunnen inwoners van de gemeente Veenendaal en overige belanghebbenden een inspraakreactie op het Programmaplan kenbaar maken bij de gemeenteraad van Veenendaal. Dit kan digitaal, schriftelijk of mondeling.

Bron: www.duurzaamveenedaal.nl

Redactie: Ook een site die je maar net moet zien vinden. Overigens het geje en gejij komt niet van de redactie af maar van de gemeente Veenendaal zelf. Zijn wij burgers geen U meer? Betalen mogen we wel.

Stemming 28 juni 2021.

Wie hebben voorgestemd: PVDA; Groen Links; SP; Denk; D66; CDA; Pro Veenendaal; SGP; VVD; Christen Unie!

Tegen gestemd vanuit rationale afwegingen: Lokaal Veenendaal.

30 leden voor 3 tegen. U kunt uw borst natmaken. Aardgasland Nederland gaat van het gas en ondertussen blijven we exporteren naar het buitenland. O.a. Italie voor een fractie van de prijs die wij burgers in Nederland betalen. Binnen de EU is Nederland de grootste producent van aardgas. Op wereldniveau staat Nederland op de 9e plaats van grootste aardgasproducenten.

Bron: www.onsaardgas.nl

De raadsvergadering is terug te kijken via deze link. Vanaf 3:07.50. Zij kunnen deze transitie wel betalen. Binnenkort kunt u hier verwachten wat een Raadslid, Wethouder en burgermeester verdiend. Blijf deze website volgen.